Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Alergare si ciclism, Ramnicu Valcea: Maratonul Olteniei 2014


maraton olteniaParcul Zavoi din Ramnicu Valcea este locul de start si sosire a Maratonului Olteniei 2014, eveniment aflat la a doua editie, ce programeaza sambata, 30 august, curse de ciclism – cross country, iar duminica, 31 august, curse de alergare.

Maratonul Olteniei la mountain bike se desfasoara in padurile din imprejurimile orasului Ramnicu Valcea, incepand cu ora 10:00, pe distante de 33 sau 52 de kilometri, iar amatorii de plimbare pe doua roti se vor bucura de cei 4 km ai traseului Family, derulati prin oras.

Maratonul Olteniei - competitii de mountain bike si alergare montana!

Primii 3 clasati ai curselor competitive, la categoriile sub 18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si +50 de ani, masculin si feminin, vor fi rasplatiti cu premii in bani sau produse, in valoare totala de 14.000 de lei.

La doar o zi distanta, incepand cu aceeasi ora, iubitorii de alergare se intrec in probele de trail running: semimaraton (21 km) si cros (10 km), clasamentele urmand a fi intocmite pe aceleasi categorii de varsta, iar valoarea fondului de premiere fiind de 8.500 lei.

Inscrierile on line, pe www.maratonulolteniei.ro, se pot face pana la data de 28 august, dupa care concurentii se pot inscrie doar la fata locului, in Parcul Zavoi, vineri, 29 august, intre orele 16:00 si 22:00.

Intra si pe site-ul evenimentului pentru mai multe detalii: http://www.maratonulolteniei.ro/





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Ciclism MTB, Simeria: Cupa BikeSim 2014

In weekendul 23-24 august 2014, in orasul Simeria din judetul Hunedoara se desfasoara a doua editie a competitiei de ciclism Cupa BikeSim.Evenimentul este organizat de catre Consiliul Local si Primaria din localitate si ...
 » mai mult...

Corcova Trail Race 2014

Sport La Orice Varsta si Cramele Corcova Roy&Damboviceanu te invita intre 29 si 31 august 2014 pe domeniul podgoriei Corcova, judetul Mehedinti, pentru a participa la cea de-a doua editie a concursului Corcova Trail ...
 » mai mult...

BikeFest 2014 te asteapta in parcul Izvor pe 13 si 14 septembrie

Iti place sa mergi cu bicicleta prin oras? Daca da, Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita la cea de-a patra editie a BikeFest, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani, ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici