Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Corcova Trail Race 2014


corcovaSport La Orice Varsta si Cramele Corcova Roy&Damboviceanu te invita intre 29 si 31 august 2014 pe domeniul podgoriei Corcova, judetul Mehedinti, pentru a participa la cea de-a doua editie a concursului Corcova Trail Race powered by Intersport.

Sambata, 30 august 2014, vei avea ocazia sa iti testezi abilitatile de alergator sau de ciclist pe potecile si drumurile domeniului viticol Corcova sau doar sa te bucuri de spectacolul sportiv degustand un vin de calitate alaturi de familii, prieteni vechi si noi.

1. Cum ajungi la Corcova?

Centrul actiunii noastre se va afla in localitatea Corcova, judetul Mehedinti, sediul principal al Corcova Roy&Damboviceanu Winery.

Corcova se afla la jumatatea distantei dintre localitatea Motru, judetul Gorj si localitatea Strehaia, judetul Mehedinti, cate 14 km spre fiecare oras.

Se poate ajunge aici cu maşina, din Sud pe traseul Craiova-Filiasi-Strehaia- Corcova, din Nord pe traseul Tg.Jiu- Motru-Strehaia, sau din Vest pe ruta Dr. Tr. Severin-Brosteni – Corcova.

2. Program 29-31.08.2014

Vineri, 29.08.2014 - incepand cu ora 16.00 - in curtea pensiunii Alina si Larisa din Corcova are loc validarea inscrierilor, ridicarea kitului de participare si inmanarea declaratiei pe proprie raspundere, apoi sedinta tehnica (ora 21).

Sambata, 30.08.2014 - de la ora 7.00 pana la ora 8.30 are loc validarea, la ora 9 este START-ul cursei de alergare, iar la 11.00 este START-ul cursei de MTB, urmeaza apoi revitalizarea (apa, struguri, dulciuri, cascaval), iar dupa sosirea tuturor de pe traseu, premierea sportivilor castigatori. Dupa premiere, esti invitat la o portie de friptura de purcel la protap, stropita cu vin si must proaspat de Corcova.

Nu iti uita acasa costumele de baie pentru ca vom face baie in piscina pensiunii Alina si Larisa!

Duminica, 31 august 2014 - te vei bucura de ultima zi de vara sorbindu-ti cafeaua pe marginea piscinei, iar apoi vizitam Cramele Roy&Damboviceanu.

3. Premii în valoare totala de 10.000 lei, după cum urmează:

I. Alergare

A. Castigatorii Open General Masculin si castigatoarele Open General Feminin:

  • Locul 1 - 1000 RON
  • Locul 2 - 800 RON
  • Locul 3 - 600 RON
  • Locul 4 - 400 RON
  • Locul 5 - 300 RON
  • Locul 6 - 200 RON
  • Locul 7 - 100 RON

B. Premii in echipament sportiv pentru primele 3 locuri la subcategorii Masculin si Feminin (pana in 34 ani, 35-50 ani, peste 50 ani, pentru minim 10 concurenti pe categorie).

II. Ciclism/MTB

Castigatorii Open General Masculin si castigatoarele Open General Feminin:

  • Locul 1 - 600 RON
  • Locul 2 - 400 RON
  • Locul 3 - 300 RON
  • Locul 4 - 200 RON
  • Locul 5 - 100 RON
  1. Dupa festivitatea de premiere va avea loc o TOMBOLA la care participa toti concurentii si toti voluntarii concursului. In cadrul ei vor fi oferite vouchere Intersport, baxuri cu vin de Corcova precum si o bicicleta MTB din partea Intersport.
  2. Va fi premiat cu echipament cel mai bun voluntar al CTR.
  3. Vor fi premiate doua dintre cele mai frumoase instantanee foto din curse, ele vor deveni postere de prezentare oficială CTR in 2015.

Intra pe http://corcova.trailrace.ro/ pentru mai multe detalii.

 





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Alergare si ciclism, Ramnicu Valcea: Maratonul Olteniei 2014

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea este locul de start si sosire a Maratonului Olteniei 2014, eveniment aflat la a doua editie, ce programeaza sambata, 30 august, curse de ciclism – cross country, iar duminica, 31 ...
 » mai mult...

Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Ciclism MTB, Simeria: Cupa BikeSim 2014

In weekendul 23-24 august 2014, in orasul Simeria din judetul Hunedoara se desfasoara a doua editie a competitiei de ciclism Cupa BikeSim.Evenimentul este organizat de catre Consiliul Local si Primaria din localitate si ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici