Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Maratonul caritabil Wings for Life World Run 2015


wings for life world runWings for Life World Run este primul eveniment sportiv global care a luat nastere in anul 2014, cand peste 35.000 de oameni au pornit de la linia de start. Pe 3 mai 2015, ora 14:00 (ora Romaniei), in 35 de locatii de pe sase continente vom retrai emotia, indiferent daca suntem sportivi profesionisti sau amatori, ne vom alatura cauzei si vom alerga pentru cei care nu pot, in speranta ca vom gasi un remediu pentru afectiunile coloanei vertebrale. Anul acesta sunt invitate si persoanele in scaun cu rotile sa participe la maraton.

Vedete participante la Wings for Life World Run

Ambasadorii locali Wings for Life – Mihaela Radulescu, Dani Otil, Toma Coconea si Andrei Rosu, alaturi de alti sustinatori ai proiectului – Alin Petrache, Roxana Ciuhulescu, Daniel Osmanovici, Virgil Stanescu si Chef Joseph Hadad au alergat in 2014 pentru cei care nu pot si in special pentru George Balta, fostul jucator de rugby, acum imobilizat intr-un scaun cu rotile. Competitia nationala a fost castigata Eugen Sorop (58,86 km) si Liliana Danci (39,03 km).

Cum se desfasoara Wings for Life World Run?

Noutatea cu care vine Wings for Life World Run este aceea ca nu exista o linie de finis traditionala, aceasta te urmareste pe tine. La 30 de minute dupa start, Masina Oficiala de Finis porneste in urmarirea alergatorilor, depasind treptat fiecare concurent. Ruland incet la inceput, dar marind ritmul la anumite intervale de timp, masina reprezinta linia de finis mobila. Echipata cu senzori, masina oficiala de finis va depasi sportivii, inregistrandu-le rezultatele cu ajutorul cipurilor digitale de pe numerele de concurs. Ultimul alergator si ultima alergatoare ramasi in cursa din lume, vor fi incoronati campioni globali ai Wings for Life World Run.

Ce face ca lupta pentru victorie sa fie atat de speciala? Atletii care participa in tari sau continente diferite sunt intr-o lupta stransa pentru titlul global, dar nu vor afla rezultatul pana cand nu sunt depasiti de masina de finis si cursa ajunge la final. In 2014, dupa cinci ore de alergare au ramas doar trei sportivi. In final, campionul global din Austria a avut un avantaj de numai 90 de metri fata de ocupantul celui de-al doilea loc, din Peru.

Obiectivul Wings for Life World Run

Wings for Life World Run are ca obiectiv sustinerea fundatiei non-profit Wings for Life, care finanteaza activitati de cercetare a afectiunilor coloanei vertebrale.

100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate de Red Bull Group catre Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

Anita Gerhardter, CEO Wings for Life: „Wings for Life World Run a fost un eveniment global uimitor in primul an. Speram ca in 2015 vor participa si mai multi sportivi si ca vom strange din nou o suma substantiala de bani pentru cercetarea afectiunilor maduvei spinarii”.

In 2014, au fost stransi peste 3 milioane de euro.

Personalitati sportive internationale si celebritati din toata lumea au participat, obtinand si statutul de ambasadori: ultra-alergatorul austriac Christian Schiester, campioana europeana a cursei Ironman Camille Pedersen, schiorul Luc Alphand, modelul si prezentatoarea TV din Chile Javiera Acevedo, campionul olimpic Aksel Svindal si pilotul in Formula 1 Mark Webber, precum si fostul pilot David Coulthard. Toate acestea sunt doar cateva dintre numele care sustin evenimentul.





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Alergare si ciclism, Ramnicu Valcea: Maratonul Olteniei 2014

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea este locul de start si sosire a Maratonului Olteniei 2014, eveniment aflat la a doua editie, ce programeaza sambata, 30 august, curse de ciclism – cross country, iar duminica, 31 ...
 » mai mult...

Corcova Trail Race 2014

Sport La Orice Varsta si Cramele Corcova Roy&Damboviceanu te invita intre 29 si 31 august 2014 pe domeniul podgoriei Corcova, judetul Mehedinti, pentru a participa la cea de-a doua editie a concursului Corcova Trail ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici