Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Mountain bike in Tara Lovistei: VLC Mountainbiking 2015


mountain bike lovisteiIn nordul judetului Valcea, la circa 24 de kilometri distanta de varsarea raului Lotru in Olt, mai precis in apropiere de coumna Malaia, are loc editia din acest an (a 2-a) a competitiei VLC Mountainbiking 2015 (sambata, 15 august 2015).

Merita amintite informatiile generale oferite de organizatorul Riders Club: „Fiind una din cele sase comune ale Tarii Lovistei, Malaia este asezata intr-una din depresiunile Vaii Lotrului si, desi regiunea este muntoasa, altitudinea la care este situata localitatea Malaia nu depaseste 460 metri.

Competitie Riders Club in Muntii Capatanii

Zona in care se va tine competitia Riders Club este strajuita la Sud de Muntii Capatanii, la Nord de Muntii Lotrului, la Est se invecineaza cu orasul Brezoi, iar la Vest, cu localitatea Voineasa. Tot aici, in Bazinul Lotrului, avem o zona de veche locuire, fapt confirmat de sapaturile arheologice care au scos la iveala, pe teritoriul comunei Malaia, urme din mezolitic (10000 –5500 i.d.Hr.), iar in satul Ciunget, vestigii din epoca bronzului (2200 – 1200 i.d.Hr.), ceramica de uz caznic, pumnale, scule, topoare de cupru. La toate acestea se adauga un ingredient minunat: peisajul natural - unul absolut superb -, care merita explorat, mai ales pe bicicleta”.

Startul e anuntat la ora 11. Detalii suplimentare (inscrieri, traseu, premii, participanti, program) despre evenimentul sportiv din judetul Valcea se gasesc pe site-ul Riders Club.





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Competitia de Ciclism Bike&Like OFFROAD - Descopera Sufletul Transilvaniei

Asociatia “No Stress” , in parteneriat cu Primaria Medias si cu Descopera Sufletul Transilvaniei, va propun o experienta inedita, un concept nou, care imbina o COMPETITIE DE CICLISM cu DESCOPERIREA TURISTICA ...
 » mai mult...

Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Competitie MTB la Vidraru - Vidraru Bike Challenge

Competitie MTB cu un traseu foarte spectaculos ce urca din zona barajului Vidraru pe una dintre culmile sudice ale munților Fagaras are loc in data de 21 iunie 2014. O parte din drum se afla in zona de gol alpin, ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici