Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014


dumbrava margaritarPentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care vorbesc, un concurs de MTB adresat atat profesionistilor, cat si amatorilor de mers cu bicicleta. Sa speram ca acest concurs pe bicicleta va avea loc si intr-o zi insorita in data de 14 iunie.

Traseul competitiei de ciclism este de dificultate scazuta si se intinde pe o lungime de 18 km, iar diferenta o va face numarul de ture pe care va trebui sa le faci in functie de nivelul tau de pregatire sportiva. Initial se decisese ca "expertii" sa indeplineasca 54 km, pe cand incepatorii numai 18 km, iar competitia standard sa constea in 36 km de mers.

La finalul saptamanii trecute, echipa tehnica a evenimentului Dumbrava cu Margaritar (14 iunie) a facut o evaluare preliminara a traseului stabilit initial pentru acest eveniment. In urma acestei evaluari, din cauza araturilor aparute in padure si a starii unor portiuni de pe traseu, pentru buna desfasurare a evenimentului s-au luat urmatoarele decizii:

  • reducerea traseului Scurt, dedicat in special familiilor, la 13 km
  • traseul Standard va parcurge o singura tura a traseului de 20 km
  • traseul Epic va parcurge doua ture ale traseului Standard, respectiv 40 km
  • traseele vor fi parcurse in sens invers fata de editia 2013 a evenimentului, pentru a include o portiune mai lata la start.


Mai multe detalii despre procedura de start vor fi oferite cu cateva zile inainte de eveniment.

Toti riderii care s-au inscris ori si-au facut deja rezervare la acest eveniment isi pot schimba traseul ales, printr-un e-mail la ridersclub@mpg.com.ro.

Traseele vor fi definitivate si marcate in saptamana competitiei. Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/dumbrava-cu-margaritar
.





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Road Grand Prix Bucuresti 2014

Etapa a 3-a a turneului de concursuri pe sosea, Road Grand Prix, se desfasoara la Bucuresti duminica, 10 august 2014, in organizarea Asociatiei Judetene de Ciclism Prahova. Competitia, de tip criteriu, consta in ...
 » mai mult...

Speed Night Race powered by Orange

Orange si Road Grand Prix te invita la "Speed Night Race", un concurs in premiera in Romania. 50 de ciclisti se vor intrece intr-o competitie de viteza, pentru a castiga marele premiu si titlul de cel mai bun ...
 » mai mult...

Concurs de ciclism cu iz cultural la Sibiu - Turul Ciclist al Sibiului

Primaria Municipiului Sibiu a anuntat ca in cadrul proiectului „Turul Ciclist al Sibiului” a fost inchis tabloul de start pentru anul 2014, definitivandu-se lista celor 22 de echipe din Europa si din Asia ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici