Care sunt E-urile cele mai periculoase pentru sanatate si care sunt cele mai folosite in Romania?Traim deja niste timpuri in care pe orice produs ai pune mana, risti sa te trezesti cu o imbinare de aditivi, coloranti, indulcitori, arome sau tot ce se poate mai artificial si numai cu un aliment de calitate nu. Se pare ca studiile arata ca romanii sunt atenti la ceea ce scrie pe eticheta, dar oare cati dintre ei si renunta la un produs care are o lista interminabila de ingrediente de neinteles? Recunosc ca nici eu nu stiu ce inseamna toate nebuniile de pe eticheta unor produse si oricum nu prea ma avant eu vreodata sa cumpar alimente care au o descriere uriasa. Regula simplista pe care o poti urmari este aceasta: daca are mai mult de 5 ingrediente, pune-l inapoi pe raft. » mai mult...
Lista E-urilor inofensive si naturale care nu sunt un pericol pentru sanatateDesi romanii nu au o alimentatie exemplara, de fiecare data cand auzim de conceptul de E-uri ne inspaimantam si parca ni se trezeste un fel de constiinta alimentara pe care din pacate o pierdem imediat ce am ajuns la raionul cu mezeluri sau dulciuri. Este adevarat ca E-urile dauneaza grav sanatatii, iar o lista cu E-urile daunatoare poti gasi intr-aun articol anterior, insa nu tot ceea ce este E este si nociv. » mai mult... Pagina1 |
|