Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Prezentare

FitBody.ro este un portal dedicat fitness-ului si vietii sanatoase, adresat in principal segmentului de public feminin. Lansat in anul 2012, FitBody.ro isi propune sa devina cea mai importanta resursa on-line de profil, oferind content de calitate structurat pe categoriile Sport si Fitness, Slabire si definire, Nutritie, Body care, Vedete, Evenimente, s.a.m.d.

Sectiunile Tools, Sfaturi, Adrese utile, Shop si Oferte speciale, alaturi de rubricile de consiliere de specialitate dedicate antrenamentului / alimentatiei pe care le completeaza, reprezinta o valoare adaugata foarte importanta pentru comunitate.

Intra si tu in comunitatea FitBody.ro! Iti poti face gratuit un cont pe site si poti lega prietenii cu celelalte membre pornind de la subiectele comune de interes. Discuta liber si gaseste sprijin in solutionarea eventualelor probleme pe care le intampini.

Speram sa-ti fim de folos. Te asteptam cu intrebari, sugestii sau idei pe forum sau pe mail la contact [la] fitbody [punct] ro.

FitBody.ro este un produs HTD.Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

InterviuFitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici