Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Bucurestenii sunt asteptati pe Bdl. Kiseleff pentru sport si plimbari la noile editii Biciclesti


biciclestiIntr-o zi ce se anunta ploioasa si mohorata din pacate, GeoBateSaua si Asociatia “Bate Saua Sa Priceapa Iapa” te invita sambata, 31 mai, la a 4-a editie BICICLESTI din 2014, intre orele 10.00 si 18.00, pe bd. Kiseleff.

Plimbari de voie si activitati sportive la o noua editie Biciclesti

Desigur ca nu va trebui sa faci slalom printre masini, ci te vei bucura de o strada dedicata exclusiv plimbarilor, promenadelor si activitatilor sportive. O noua plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur si simplu, la pas, este intotdeauna bine venita, in special daca nu esti chiar un temerar si nu te incumeti sa iesi pe sosea sau pe aglomeratele trotuare ale Bucurestilui.

Mai multe mii de bucuresteni au raspuns cu un „DA” hotarat invitatiei lansate in precedentele editii Biciclesti si au iesit de fiecare data la plimbare pe renumitul bulevard bucurestean, transformat in cea mai mare pista de activitati sportive din Bucuresti.

Urmatoarele editii Biciclesti, cu bulevardul Kiseleff inchis

Urmatoarele 3 editii sunt programate in zilele de sambata, 31 mai, 14 si 21 iunie.

GeoBateSaua si Asociatia “Bate Saua Sa Priceapa Iapa” va invita in 2014 la editiile BICICLESTI, continuand astfel initiativa ProSport si Gandul care si-au propus incepand din octombrie 2013 sa ofere in Bucuresti cea mai mare platforma de activitati recreative de week-end.

Initiativa BICICLESTI a putut lua forma tot datorita ProSport si Gandul care au initiat o campanie de strangere de adeziuni, campanie la care Primaria Capitalei a raspuns afirmativ si a devenit partener al evenimentului, acceptand sa inchida circulatia auto pe toata lungimea bulevardului Kiseleff!

“Bate Saua Sa Priceapa Iapa” este o asociatie nonprofit, infiintata in 2004 si militeaza pentru promovarea bicicletei si a transportului alternativ. Activeaza pentru promovarea traditiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ si de aventura si a turismului rural, ecologic si istoric.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu

FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici