Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Toate exercitiile:

Extensii cu bara Z (skullcrusher)

Executia acestui exercitiu este cea care ridica probleme celor mai multe persoane. Riscul cel mai mare este acela de a nu mentine coatele apropiate si de a nu lucra in consecinta eficient tricepsul.

mai mult...

Extensii cu sfoara pentru triceps

Alaturi de extensiile la cablu cu bara, extensiile cu sfoara sunt unele dintre cele mai folosite miscari pentru antrenamentul tricepsului.

mai mult...

Extensii deasupra capului cu gantera

Unul dintre exercitiile de baza pentru triceps ce poate fi executat atat la sala cat si acasa folosind o gantera. Desi exercitiul este simplu de executat dupa ce inveti pozitia si miscarea, totusi este important ca acestea sa fie bine controlate. Daca preferi sa ai mai mult sprijin pentru coloana, executa acest exercitiu stand cu spatele la o banca.

mai mult...

Extensii din aplecat cu gantera (kickback)

Extensiile din aplecat sunt un exercitiu clasic ce poate fi executat fie sprijinindu-ti piciorul pe o bancuta, fie din picioare. Mentiunea cea mai importanta legata de kickback-urile pentru triceps este aceea de a acorda atentie posibilelor dureri pe care le resimti la nivelul coatelor sau zonei lombare.

mai mult...

Extensii la scripete pentru triceps (cu bara)

Tricepsul este muschiul din spatele bratului, cel care determina tonifierea acelei zone care din cauza lasarii pielii creeaza acel aspect inestetic de piele flasca.

mai mult...

Flexii ciocan din lateral sau din fata

Flexiile ciocan sau hammer pot fi executate fie simultan, fie alternativ. De asemenea, pot fi executate in fata sau de-a lungul trunchiului.

mai mult...

Flexii concentrate cu gantera

Este un exercitiu indicat in special celor care au probleme cu executia corecta a flexiilor pe banca sau din picioare.

mai mult...

Flexii cu bara

De flexiile cu bara pentru biceps a auzit toata lumea si probabil ca mai toti le si folosim. Ele ofera posibilitatea de a ridica greutati mai mari decat am face-o in mod normal cu ganterele, dar ajuta si la antrenarea ambelor capete ale bicepsului.

mai mult...

Flexii cu gantere din lateral sau din fata

Daca preferi sa ai o pozitie mai confortabila si sa oferi sprijin coloanei vertebrale, executa flexiile cu gantere stand pe o banca cu spatarul ridicat. Poti executa flexiile cu gantere alternativ sau simultan.

mai mult...

Flexii cu pronatie pentru biceps

Nefiind un exercitiu foarte simplu, flexiile cu priza in pronatie pot fi executate gresit cu mare usurinta. Muschii obosesc mai usor si vei avea tendinta de a-ti misca umerii in fata, deci va trebui sa acorzi o mare atentie mentinerii pozitiei initiale.

mai mult...

Flexii la banca Scott pentru biceps

Flexiile la banca Scott sunt exercitiile cele mai folosite pentru izolarea bicepsului.

mai mult...

Flexii la cablu pentru biceps

Aceste flexii ale bicepsului executate la cablu folosesc acelasi principiu ca si cel al flexiilor cu bara. Singura diferenta consta in faptul ca rezistenta provine de la cabluri.

mai mult...

Flotari

Flotarile reprezinta unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru pectorali si triceps ce pot fi efectuate cu greutatea propriului corp - putand fi executate usor si acasa! In functie de pozitia palmelor si a coatelor, se poate concentra miscarea pe triceps (palme apropiate la latimea umerilor, coatele gliseaza pe langa corp) sau pectorali (palmele si coatele departate fata de corp)

mai mult...

Flotari inverse

Desi studiile mecanicii acestui exercitiu arata ca nu este chiar unul dintre cele mai eficiente miscari pentru dezvoltarea tricepsului, flotarile inverse reprezintaunul dintre cele mai folosite exercitii in cadrul antrenamentelor acestui muschi, cel din spatele bratului. Eficienta exercitiului este data in primul rand de pozitia antebratului, cu cat acesta este asezat mai in spate, cu atat tricepsul va fi implicat mai mult.

mai mult...

Impins cu gantere la banca orizontala

Impinsul cu gantere in plan orizontal este unul dintre exercitiile preferate de catre cei care isi doresc dezvoltarea si tonifierea pieptului.

mai mult...

Ramat din aplecat cu bara

Ramatul din aplecat cu bara este un exercitiu la fel de cuprinzator ca si genuflexiunile sau indreptarile, impunandu-se in fata multor exercitii pentru spate si devenind aproape indispensabil in antrenamentul spatelui.

mai mult...

Ramat vertical cu bara

Desi vei vedea foarte multa lumea executand ramatul vertical cu bara, este un exercitiu destul de controversat din cauza executiei ce necesita o foarte mare atentie. Din cauza rotatiei interne a humersului, multi antrenori nici nu il recomanda. Cei cu probleme la nivelul umerilor ar trebui sa se fereasca de ramatul vertical.

mai mult...

Rasuciri de trunchi la sol (russian twists)

Russian Twists sau rasucirile la sol cu mingea sunt unul dintre cele mai utilizate exercitii pentru oblici, dar si printre cele mai utile.

mai mult...

Semiflotari cu priza ingusta

Flotarile cu priza ingusta sunt similare flotarilor diamant, numai pozitia palmelor difera.

mai mult...

Tractiuni la helcometru cu bara la ceafa

Desi multi profesionisti in fitness nu aproba acest exercitiu deoarece te expune unor riscuri de accidentare ale coafei rotatoare si tendoanelor din acea zona, exista si o multime de persoane, printre care si renumitul Arnold Schwarzenegger care considera ca este unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru spate.

mai mult...FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici