Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Toate exercitiile:

Abdomene la banca declinata

Daca nu esti chiar dispusa sa te avanti inca la ridicarile de picioare din atarnat sau la scaun, atunci abdomenele la banca declinata vor fi exercitiul cel mai eficient pe care il poti face.

mai mult...

Abductia piciorului la cablu (coapse exterioare)

La fel ca si in cazul aparatului pentru coapsele exterioare, abductiile la cablu nu te vor ajuta sa scapi de aripioare, ci iti vor tonifia muschii din zona feselor si coapselor exterioare, pentru ca tu sa arzi grasimea de pe ei prin cardio si dieta.

mai mult...

Aductii la cablu (exercitii coapse interioare)

In primul rand, ca si in cazul abductiilor la aparat, sa nu crezi ca abductia coapsei interioare la cablu iti va reduce grasimea din acea zona. Da, este un exercitiu mai eficient pentru antrenamentul picioarelor, insa grasimea se reduce prin dieta si cardio.

mai mult...

Extensii cu bara Z (skullcrusher)

Executia acestui exercitiu este cea care ridica probleme celor mai multe persoane. Riscul cel mai mare este acela de a nu mentine coatele apropiate si de a nu lucra in consecinta eficient tricepsul.

mai mult...

Extensii cu sfoara pentru triceps

Alaturi de extensiile la cablu cu bara, extensiile cu sfoara sunt unele dintre cele mai folosite miscari pentru antrenamentul tricepsului.

mai mult...

Extensii din aplecat cu gantera (kickback)

Extensiile din aplecat sunt un exercitiu clasic ce poate fi executat fie sprijinindu-ti piciorul pe o bancuta, fie din picioare. Mentiunea cea mai importanta legata de kickback-urile pentru triceps este aceea de a acorda atentie posibilelor dureri pe care le resimti la nivelul coatelor sau zonei lombare.

mai mult...

Extensii la scripete pentru triceps (cu bara)

Tricepsul este muschiul din spatele bratului, cel care determina tonifierea acelei zone care din cauza lasarii pielii creeaza acel aspect inestetic de piele flasca.

mai mult...

Extensii pentru picioare (cvadriceps)

Pentru acest exercitiu vei avea nevoie de un aparat de extensii.

mai mult...

Flexii ciocan din lateral sau din fata

Flexiile ciocan sau hammer pot fi executate fie simultan, fie alternativ. De asemenea, pot fi executate in fata sau de-a lungul trunchiului.

mai mult...

Flexii concentrate cu gantera

Este un exercitiu indicat in special celor care au probleme cu executia corecta a flexiilor pe banca sau din picioare.

mai mult...

Flexii cu bara

De flexiile cu bara pentru biceps a auzit toata lumea si probabil ca mai toti le si folosim. Ele ofera posibilitatea de a ridica greutati mai mari decat am face-o in mod normal cu ganterele, dar ajuta si la antrenarea ambelor capete ale bicepsului.

mai mult...

Flexii cu gantere din lateral sau din fata

Daca preferi sa ai o pozitie mai confortabila si sa oferi sprijin coloanei vertebrale, executa flexiile cu gantere stand pe o banca cu spatarul ridicat. Poti executa flexiile cu gantere alternativ sau simultan.

mai mult...

Flexii cu pronatie pentru biceps

Nefiind un exercitiu foarte simplu, flexiile cu priza in pronatie pot fi executate gresit cu mare usurinta. Muschii obosesc mai usor si vei avea tendinta de a-ti misca umerii in fata, deci va trebui sa acorzi o mare atentie mentinerii pozitiei initiale.

mai mult...

Flexii la aparat pentru abductori (coapse exterioare)

La fel ca si in cazul aparatului pentru coapsele exterioare, cel pentru coapsele interioare nu te va ajuta sa reduci grasimea din zona respectiva a picioarelor.

mai mult...

Flexii la aparat pentru aductori (coapse interioare)

La fel ca si in cazul aparatului pentru coapsele exterioare, cel pentru coapsele interioare nu te va ajuta sa reduci grasimea din zona respectiva a picioarelor.

mai mult...

Flexii la banca Scott pentru biceps

Flexiile la banca Scott sunt exercitiile cele mai folosite pentru izolarea bicepsului.

mai mult...

Flexii la cablu pentru biceps

Aceste flexii ale bicepsului executate la cablu folosesc acelasi principiu ca si cel al flexiilor cu bara. Singura diferenta consta in faptul ca rezistenta provine de la cabluri.

mai mult...

Flexii pentru picioare din asezat

Este un exercitiu clasic pentru izolarea bicepsului femural, muschiul din spatele piciorului si poate fi incorporat cu succes in ziua de picioare ca exercitiu de sine statator sau ca exercitiu dintr-un superset (un set cu mai multe exercitii unul dupa celalalt executate fara pauza) cu genuflexiuni sau indreptari, de exemplu.

mai mult...

Fluturari in plan inclinat

Fluturarile sunt un exercitiu grozav pentru izolarea pieptului, intrucat ele scot din ecuatie antrenarea tricepsului. Pentru a-l executa in mod adecvat este indicat sa iti gasesti un tip de banca foarte confortabila.

mai mult...

Impins cu gantere la banca orizontala

Impinsul cu gantere in plan orizontal este unul dintre exercitiile preferate de catre cei care isi doresc dezvoltarea si tonifierea pieptului.

mai mult...FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici