Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Conventia Internationala de Fitness si Zumba by Fitness Scandinavia 21-22 martie 2015


conventie fitnessDupa succesul rasunator al Conventiilor de Fitness trecute, Fitness Scandinavia revine si anul acesta cu un nou eveniment ce implica o desfasurare de forte sportive maxime, dar si desavarsit ca organizare. Mult sport, multa distractie, dar si multa educatie - cam astea sunt principiile de baza ale Conventiei Internationale de Fitness desfasurate in zilele de 21 si 22 martie 2015.

In cadrul celei de-a 5-a Conventii Internationale de Fitness vei avea parte de peste 100 de clase si seminare, peste 60 de prezentatori nationali si internationali, o conventie de zumba si o expozitie de fitness. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada Park.

Sport, nutritie dar si business sportiv

Avand in vedere ca vorbim despre un eveniment ce promoveaza stilul de viata sanatos, sportul nu este singurul care va fi in atentia tuturor, educatia alimentara va fi si ea vizata prin seminarele de nutritie. De asemenea, cei care isi doresc sa dezvolte o cariera in domeniul de fitness vor putea participa la seminarele pe tema crearii unui business de succes in fitness si sport sau cele cu teme despre cum sa creezi un antrenament eficient si rapid si arta de a fi antrenor personal.

 

Clase antrenante pentru orice nivel de fitness

Clasele din cadrul evenimentului vor avea loc in diverse sali ale hotelului, fiecare avand un anumit specific: Vitality, cycling, aqua etc. Dintre clasele de aerobic si fitness care vor avea loc la Conventia Internationala de Fitness voi mentiona numai cateva pentru ca toate par extrem de incitante: total body, cardio concept, steel combat, kangoo power, khai bo, bag boxing, cycling interval, aqua kick, body & mind si, desigur, zumba sub toate formele sale.

Multe dintre clase deja sunt SOLD OUT, deci grabeste-te daca mai vrei sa te inscrii. Intra in sectiunea dedicata inscrierilor la Conventia Internationala de Fitness pentru a-ti oferi datele si citeste mai multe detalii pe site-ul evenimentului.





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la cel mai amplu eveniment de fitness si aerobic - Conventia Internationala de Fitness!

Evenimentul anului din lumea fitness-ului si wellness-ului te invita la o noua editie la fel de incitanta ca si anterioarele. Daca iti place sa faci sport si esti interesat de un stil de viata activ, dar si de cele mai ...
 » mai mult...

Fitness Festival by World Class

Pe 22 mai, World Class te invita sa dai check-in la cea de-a patra editie Fitness Festival, din Piata Victoriei. Doua scene, clase speciale, cei mai tari antrenori si activitati pentru intreaga familie. Pregateste-te ...
 » mai mult...

Sanatate, wellness si fitness la Bucharest Fitness Festival by Move On 2014

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCURESTI este cea mai mare expresie a Sanatatii, a Fitness-ului si a Wellness-ului pentru toata lumea. Evenimentul nostru a crescut pana la ce este astazi: o actiune de amploare pentru ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici