Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

George Ostache - antrenor de fitness si campion la culturism


ostacheGeorge Ostache este unul dintre cei mai iubiti antrenori Moving Express Bacau - sala de fitness care face parte din lantul Club Moving Romania. Dupa ce a participat anul aceasta la Campionatul National de Culturism, George se pregateste acum sa participe la Concursul Mondial din Mexic.

In semn de sustinere si incurajare, s-au organizat in toate locatiile Moving - Bucuresti, Otopeni, Iasi, Cluj, Ploiesti si bineinteles Bacau - clase speciale de aebobic, scopul lor fiind de strangere de fonduri pentru a-l trimite pe George peste ocean.

ostacheSa il cunoastem mai bine pe George Ostache, antrenor la Club Moving:

Salut!

Ma numesc Ostache George si sunt instructor personal la Moving Express Bacau.

Am luat contact cu sportul de performanta de la o varsta frageda, practicand de-a lungul copilariei atletismul.
In ultimii 8 ani mi-am indreptat atentia asupra fitnessului si culturismului. Pe plan competitional detin titlul de campion national la categoria ostacheMen’s Physics si titlul de vicecampion national la categoria Bodybuilding Clasic, de unde voi avea sansa sa concurez pe scena internationala a Campionatului Mondial ce are loc in Mexic in luna octombrie.

Intentionez sa depun toate eforturile pentru a aduce o medalie in primul rand Romaniei si sa demonstrez persoanelor care m-au sustinut si mi-au fost alaturi ca ajutorul lor nu au fost in van.

Din pacate tara in care traim nu promoveza asa cum ar trebui valorile, nu investeste in sport si in educatia fizica, drept urmare orice sustinere si suport este binevenita.

Promovez miscarea in fiecare zi , indrum persoanele care au nevoie de serviciile unui specialist. Sportul este stilul meu de viata, nu stiu cum ar fi aratat viata mea fara miscare , sportul ma motiveaza si ma face sa imi doresc sa excelez si sa fiu cel mai bun.

Doresc sa promovez o viata activa, echilibrata, pe scurt, wellness-ul!

  

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Interviu exclusiv: La EL VIN clientii Club Moving!

Elvin Marinescu este un fost sportiv de performanta in cadrul cluburilor F.C. National Bucuresti si F.C. Dinamo, absolvent ANEFS (Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport) - sectiunea Sport si Performanta cu ...
 » mai mult...

Participa la clasele speciale organizate de club Moving si Moving Express

Vino miercuri, 27 august, la ora 19:00 pentru a participa la doua clase de aerobic realizate in scopul de a-i oferi lui George Ostache (antrenor Moving Express Bacau) posibilitatea de a participa la Concursul Mondial de ...
 » mai mult...

LET’S GO YOU™ by World Class - sanatate la pachet

Ai avut ca rezolutie pentru anul 2015 sa mergi la sala si ai ratat inceputul anului? World Class iti vine in ajutor cu programul LET’S GO YOU™, un pachet de trei luni care include un plan alimentar ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici