Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

In iunie mergem la Maratonul Caloriilor Arse


maratonul caloriilor arseCu doar un weekend inaintea debutului Campionatului European de Fotbal, editia 2016, in Bucuresti are loc prima editie a unui eveniment unic: Maratonul Caloriilor Arse.

Incepand din 4 iunie si terminand pe 5 iunie, pe terasa Mall Promenada, timp de 24 de ore se vor perinda 3.000 de participanti in singurul maraton de aerobic. Mai mult decat atat, concurentii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse in decursul a 24 de ore.

De ce ars calorii la Mall Promenada? Pentru ca este cel mai dinamic centru comercial, aflat la indemana pasionatilor de un stil sanatos de viata si sport, fiind usor de ajuns cu orice mijloc de transport din orice parte a orasului. In plus, terasa ce beneficiaza de o arhitectura impresionanta va imbina in mod ideal timpul petrecut outdoor cu cele 24 de ore ale Maratonului Caloriilor Arse.

Cese intampla la Maratonul Caloriilor Arse?

Maratonul Caloriilor Arse este un eveniment unic in Romania, fiind singurul eveniment sportiv cu o durata de 24 de ore – la finalul caruia vor fi insumate caloriile arse ale tuturor participantilor. Maratonul Caloriilor Arse va reuni 3.000 de participanti, peste 100 de instructor sportivi, 50 de discipline si multa distractie.

Maratonul Caloriilor Arse isi propune sa seteze un record in privinta numarului de calorii consumate si contorizate in cadrul unui eveniment de aerobic, cu o durata de 24 de ore – 1.000.000 de calorii arse!
Incepand pe 4 iunie 2016 dimineata si finalizandu-se pe 5 iunie 2016, in cadrul evenimentului sunt create 5 zone de antrenament, unde participantii pot veni oricand pe parcursul celor 24 de ore ale evenimentului:

  • Fit & Fun - sa te antrenezi eficient poate fi cel mai distractiv lucru posibil. Iti demonstram noi cu 24 de ore pline de aerobic, dans, BOSU, Pump, Zumba, Combat si multe altele.
  • Body & Mind - ne relaxam si ne energizam la zona Body & Mind. Pregateste-ti corpul sa reziste Maratonului Caloriilor Arse!
  • Train or remain the same - o zona de antrenamente in sistem circuit care vor avea grija sa stoarca si ultimul strop de energie din tine… sau calorie :)
  • Pedal to the metal - demonstreaza ca esti cel mai iute la pedalat si vei fi incoronat King sau Queen of the Pedal la Maratonul Caloriilor Arse 2016!
  • TRX powered by DIMI Fitness - alaturi de echipa D.I.M.I Fitness vei duce antrenamentele tale la un alt nivel. 24 de ore de sport asa cum nu ai mai avut pana acum!

Pe site-urile www.maratonulcaloriilorarse.ro si www.promenada.ro cei interesati pot afla informatii suplimentare despre zonele de antrenament si trainerii deja confirmati.

Taxa de inscriere este 90 lei (pentru perioada 16 martie - 1 mai 2016) si 120 lei (pentru perioada 2 mai - 15 mai 2016).

Maratonul Caloriilor Arse are loc pe 4 – 5 iunie 2016, in Bucuresti pe terasa Mall Promenada.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Culturism si fitness, Sibiu: Campionatul National de Seniori, in Sala Transilvania

Federatia Romana de Culturism si Fitness si Asociatia Genius Sibiu organizeaza, in perioada 5-6 septembrie 2014, finala Campionatului National pentru seniori si senioare, la categoriile clasic bodybuilding, fitness ...
 » mai mult...

Participa la clasele speciale organizate de club Moving si Moving Express

Vino miercuri, 27 august, la ora 19:00 pentru a participa la doua clase de aerobic realizate in scopul de a-i oferi lui George Ostache (antrenor Moving Express Bacau) posibilitatea de a participa la Concursul Mondial de ...
 » mai mult...

World Class deschide al doilea club de fitness in Cluj-Napoca

World Class este liderul incontestabil in materie de promovare a fitness-ului si stilului de viata sanatos. Misiunea actuala a companiei este de a reusi sa isi transforme cluburile in locuri in care orice roman sa vina ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici