Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Lucrurile se misca, daca faci valuri - Swimathon Bucuresti


inotPe 6 iulie are loc Swimathon București, eveniment de atragere de fonduri pentru proiecte si cauze locale. Evenimentul are loc intre orele 9:00 si 11:00 la Bazinul Olimpic exterior de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu.

Swimathon este o platforma de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala. Este un mecanism prin care comunitatea se intâlneste, interactioneaza si se implica sa strânga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante.

Swimathon in trei pasi:

 •     Organizatiile sau grupurile de initiativa inscriu cauze din comunitatea locala
 •     Companiile si inotatorii aleg cauza pentru care se implica
 •     Sustinatorii doneaza o suma de bani pentru fiecare lungime de bazin inotata de favoritii lor

Cum functioneaza Swimathon?

 • Inotatori individuali sau echipe de stafeta inoata, timp de 50 de minute, cât mai multe lungimi de bazin pentru cauza pe care o sustin.
 • Pe parcursul zilei, vor fi trei sau patru serii de inot de cate 50 de minute fiecare, in functie de numarul de inotatori inscrisi.
 • Evenimentul va fi deschis publicului, iar participantii isi invita sustinatorii sa ii incurajeze in direct in competitie.
 • Inotatorii strâng fonduri cu ajutorul retelei sociale proprii si a organizatiei pe care o sustin.
 • Donatorii pot alege sa sustina inotatorul sau echipa preferata contribuind fie cu o suma pentru fiecare lungime de bazin inotata sau cu o suma fixa.
 • Companiile pot alege sa participe pentru cauze pe care le sustin in mod obisnuit prin campaniile de CSR sau pentru una din organizatiile invitate sa participe la Swimathon.
 • Fundatia Comunitara Bucuresti construieste o platforma de gestionare a donatorilor si a platilor si finanteaza apoi fiecare proiect cu sumele strânse pentru el.
 • Fundatia acopera o parte a costurilor de organizare prin retinerea a 15% din sumele strânse si prin taxele de participare ale companiilor.
 • Fundatia Comunitara Bucuresti se angajeaza sa colecteze sumele de bani mobilizate, din care va retine un procent de 15% pentru costurile de organizare. In baza unui contract de finantare, se asigura ca aceste sume ajung la cauzele si proiectele inscrise in concurs, apoi monitorizeaza implementarea lor si evalueaza rezultatele.

Te poti inscrie ca inotator sau ca sustinator si poti citi mai multe detalii pe site-ul Swimathon Bucuresti.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu

FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici