Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Participa in Bucovina la concursul de echitatie 2014


calarieHerghelia Radauti, apartinand Directiei Silvice Suceava, gazduieste in perioada 27-29 iunie 2014, o noua editie a concursului de sarituri peste obstacole Cupa Bucovinei – Romsilva.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Ecvestra Romana, impreuna cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva si Clubul Hipic Romsilva si va curinde in total 14 probe, care se vor desfasura incepand cu ora 10:00 a fiecarei zile.

Se va concura la categoriile nivel F, E, C, B si D, juniori debutanti si copii, amatori, juniori 18 ani, cai tineri, cai de 5, 6 si 7 ani, precum si la proba in oglinda, proba de stafeta 2 calareti si la proba de obstacole in linie.

Concurs de calarie cu premii

Vor fi acordate premii in valoare totala de 25.000 de lei, din care 3.000 de lei vor ajunge la ocupantii primelor 3 locuri din clasamentul Cupei Bucovina – Romsilva (individual)





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Echitatie, Bucuresti: Cupa Steaua si Cupa Federatiei 2014, dresaj

Baza sportiva a Clubului Arkadia Snagov gazduieste, in weekendul 23 - 24 august 2014, competitiile hipice de dresaj Cupa Steaua Bucuresti si Cupa Federatiei. Intrecerile sunt organizate de catre Clubul Sportiv al ...
 » mai mult...

Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Competitie MTB la Vidraru - Vidraru Bike Challenge

Competitie MTB cu un traseu foarte spectaculos ce urca din zona barajului Vidraru pe una dintre culmile sudice ale munților Fagaras are loc in data de 21 iunie 2014. O parte din drum se afla in zona de gol alpin, ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici