Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Participa si in aceasta toamna la cel mai incendiar eveniment de wellness - WELLNESS SHOW 2014


wellness show 2014Wellness Show reprezinta locul preferat de intalnire al profesionistilor din domeniul fitness-ului si desigur al wellness-ului, oferindu-le posibilitatea si pasionatilor de sport si stil de viata sanatos si activ sa ia parte la acest maraton al sanatatii si starii de bine. Editia de anul acesta va avea loc intre 25 si 28 septembrie 2014 si va include, asa cum v-ati obisnuit, targul expozantilor de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala. Wellness Show 2014 se anunta a fi un eveniment incendiar in acest an!

Stil de viata sanatos si activ

Vino si tu sa te pui la punct cu cele mai inovatoare si proaspete echipamente si produse de antrenament, ultimele modele de saune si tehnici de spa, cei mai vanati instructori si cele mai frecventate sali de fitness si aerobic. Toate iti vor fi prezentate la WELLNESS SHOW 2014!

In premiera pentru targul organizat de EUROEXPO si Romexpo, acesta va include in tematica si echipamente si produse destinate recuperarii medicale.

Cele mai noi echipamente, cele mai in trend metode de antrenament eficient

Expozitia va aduce in prim-plan noua generatie a aparatelor si gadgeturilor de fitness, piscine, jacuzzi, saune traditionale, saune finlandeze, bai turcesti si ultimele colectii de echipamente sportive dar si multe altele.

Cu siguranta te va interesa si cum sa te antrenezi mai eficient, iar pentru acest lucru i-am invitat pe cei mai populari si reputati antrenori din Romania, cei care iti vor oferi toate informatiile despre antrenamentele de calitate, noile trenduri in materie de fitness, noile concepte care anunta o revolutie in lumea trainingului si motivele pentru care sute de mii de oameni se indreapta catre salile de sport in momentul de fata.

Conventia FIT4U va fi si anul acesta un adevarat maraton de sport si energie!

Targul se afla acum in faza inscrierilor de expozanti, iar planurile organizatorilor se dezvolta de la o zi la alta. Nume mari din domeniu si-au trecut deja numele pe lista de participanti la cea de-a patra editie a targului, care se anunta a fi cea mai impresionanta de pana in prezent.

Pentru mai multe detalii, intra pe www.wellnessshow.ro







Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Sport si distractie la Conventia de Fitness ABC Fitness School

Asa cum va anuntam acum ceva saptamani, luna noiembrie a fost plina de evenimente frumoase de fitness si wellness, de la care nu aveam cum sa lipsim. Unul dintre ele a fost Conventia de Fitness organizata de catre ABC ...
 » mai mult...

Clase si seminare la International Fitness Convention by Fitness Scandinavia

De ceva vreme incepusem sa astept cu nerabdare sa vina luna aprilie. Si pentru ca era perioada pastelui, dar si pentru ca urma sa ard toate miile de calorii consumate cu ocazia asta minunata la ceea ce probabil e cel ...
 » mai mult...

WELLFIT Expo 2012

Cel mai mare targ de fitness, wellness & bodycare din Romania te asteapta in perioada 21-23 septembrie 2012 la WORLD TRADE CENTER Bucuresti. Industria fitness, wellness & bodycare se reuneste pentru a IV-a ora ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici