Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

12 ore de miscare la Festivalul de Fitness World Class de la Bucuresti


wcFESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCURESTI este cea mai mare expresie a Sanatatii, a Fitness-ului si a Wellness-ului organizat de World Class in colaborare cu Green Revolution si scoala de fitness MOVE ON. Evenimentul a crescut pana la forma pe care a luat-o in weekendul trecut - actiune de amploare pentru intregul Bucuresti, desfasurata in centrul orasului – Piata Victoriei (Rond Parcare). Intrarea a fost libera!

Peste 1500 de participanti si-au impartit fericirea si energia antrenandu-se in aer liber, in diferite sesiuni de Group Fitness conduse de cei mai buni profesionisti nationali si internationali; de asemenea atrasi de wcmuzica si spectacolul evenimentului multi au fost martori la acest eveniment. Scopul evenimentului a fost acela de a arata cat de distractiv poate fi sportul, dar si cat de important este el pentru a ne arata respectul fata de corpul si spiritul nostru. .

Fitness Festival a inceput cu 90 de minute de antrenament pentru toti iubitorii de KANGOO cu Andreea si Gabi, dar si pentru cei care au vrut doar sa testeze aceasta disciplina formidabila. In cadrul acestei sectiuni a festivalului sportiv au participat nu mai putin de 200 de persoane.

Evenimentul a continuat cu "ZUMBA PENTRU TOTI", powered by Ana Georgescu - Zumba Pro Team wcaratand ca zumba nu este numai la moda acum, ci este si o miscare din sufletul creatorului ei - Beto, dorinta pentru o lume mai buna datorita muzicii si dansului.

MOVE ON MASTER CLASS CHALLENGE a fost o competitie sau, mai bine spus, o „clasa-competitie de Aerobic  pentru toti “ coordonata de Julio PAPI (Spania) si Per MARKUSSEN (Norvegia): directori MOVE ON, prezentatori in intreaga lume. Predand la cele mai importante evenimente la nivel international, ei lucreaza in prezent la promovarea educatiei de fitness in intreaga Romanie. O sesiune plina de energie. In primul rand pentru distractie, in al doilea rand pentru a gasi „cursantii zilei”.

wcImpartita in 20 minute de EASY AEROBICS FOR ALL, 20 minute de BODYCOMBAT™, 20 minute ZUMBA, 10 minute BODY WEIGHT CONDITIONING.

Ultimele 20 minute au fost pentru cei mai buni 10 executanti dintre toti practicantii, pentru impartirea de recompense, premii si multe altele! DISTRACTIE pentru toata lumea!

MARATONUL DE CYCLING INDOOR DE 6 ORE, a adunat peste 600 de participanti! Cei mai renumiti instructori nationali si internationali de SCHWINN au coordonat unul dintre cele mai electrizante maratoane de cycling: Eva Kupkova, Ciprian Toma, Andrei wcPenu, Martina Bravena… si multi altii!

Peste 30 de participanti s-au intrecut pe sine cu 6 ore de cycling, restul pedaland 2 sau 4 ore.

Am apreciat si respectat oamenii care si-au pretuit corpul si au cedat din micile placeri ale vietii inspre efortul depus intr-o zi torida la un eveniment sportiv. Impreuna cu cei 20.000 de clienti, zi de zi avem o responsabilitate care ne obliga si ne onoreaza: sa imprimam aceasta cultura a traiului sanatos in cele mai bune conditii. Am creat dependenta fata de activitatea fizica impreuna cu voi si pentru acest lucru va multumim!

Andreea Ionita, Director Marketing, World Class Romania.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Sanatate, wellness si fitness la Bucharest Fitness Festival by Move On 2014

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCURESTI este cea mai mare expresie a Sanatatii, a Fitness-ului si a Wellness-ului pentru toata lumea. Evenimentul nostru a crescut pana la ce este astazi: o actiune de amploare pentru ...
 » mai mult...

Fitness Festival by World Class

Pe 22 mai, World Class te invita sa dai check-in la cea de-a patra editie Fitness Festival, din Piata Victoriei. Doua scene, clase speciale, cei mai tari antrenori si activitati pentru intreaga familie. Pregateste-te ...
 » mai mult...

Conventia Internationala de Fitness si Zumba by Fitness Scandinavia 21-22 martie 2015

Dupa succesul rasunator al Conventiilor de Fitness trecute, Fitness Scandinavia revine si anul acesta cu un nou eveniment ce implica o desfasurare de forte sportive maxime, dar si desavarsit ca organizare. Mult sport, ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici