Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

7th Bucharest International Marathon


maratonLa cea de-a saptea editie a Maratonului International Bucuresti Raiffeisen Bank. (RBBIM), organizatorii asteapta, în zilele de 4 si 5 octombrie 2014, sa ia startul din Piata Constitutiei peste 8.000 de participanti din peste 50 de tari.

In functie de antrenament si rezistenta, alergatorii pot opta pentru cursa de maraton (42,195 km), semimaraton (21,097 km), stafete (4×10,548) sau pentru cursa populara de 2,9 km. Parintii copiilor sub 4 ani pot alerga, ca si anul trecut, 800 m impingand caruciorul la Jogging in scutece, sustinut de SAMAS. În ceea ce priveste cursele destinate copiilor, una dintre noutatile acestei editii este faptul ca vor putea lua parte copii incepand cu varsta de 5 ani, cu un an mai mici fata de varsta minima admisa anul trecut. Copiii intre 5 si 8 ani vor alerga 800 m, cei intre 9 si 12 ani – 1,5 km, iar cei in varsta de peste 13 ani 2.9 km, la Cursa populara.

Companiile si responsabilitatea sociala

Companiile care fac posibila cea de a saptea editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon sunt: Raiffeisen Bank – partenerul oficial care da şi numele evenimentului, adidas – sponsor tehnic, Volkswagen – sponsor de cursa si masina oficiala a RBBIM, Vodafone – partener comunicatii, SAMAS, Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari – sponsorul Cursei Jogging în scutece, Izvorul Minunilor – apa oficiala a RBBIM, Isostar – energizantul oficial al RBBIM, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial al RBBIM, Media Image, Global Relocation Service, Mega Image Romania – Delhaize Group.

Partenerii co-organizatori sunt Federatia Romana de Atletism si Primaria Municipiului Bucureşti, alaturi de partenerii institutionali: Ministerului Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, AIMS – Asociaţia Internaţionala a Maratoanelor si Curselor de Lunga Distanta.

Strangere de fonduri pentru Hospice Casa Sperantei

Parte din fondurile stranse vor fi alocate pentru programele derulate de organizatiile asociate: Hospice Casa Sperantei alaturi de Viitor Plus, Little People, United Way, Light into Europe, WWF si Fundatia Olimpica Romana.

Desfasurarea evenimentelor ABRC are loc si datorita implicarii voluntarilor inregistrati pe site-ul www.voluntartinsport.rosi a partenerului traditional Ro Club Maraton.

 

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Alergare si ciclism, Ramnicu Valcea: Maratonul Olteniei 2014

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea este locul de start si sosire a Maratonului Olteniei 2014, eveniment aflat la a doua editie, ce programeaza sambata, 30 august, curse de ciclism – cross country, iar duminica, 31 ...
 » mai mult...

Corcova Trail Race 2014

Sport La Orice Varsta si Cramele Corcova Roy&Damboviceanu te invita intre 29 si 31 august 2014 pe domeniul podgoriei Corcova, judetul Mehedinti, pentru a participa la cea de-a doua editie a concursului Corcova Trail ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici