Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon


urbatlonURBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate … in probe dinamice si distractive de antrenament fizic!

Alergare, rapiditate, forta, bucurie, relaxare, muzica si… multa..., multa distractie! Sunt ingredientele unei curse explozive ce isi propune sa energizeze Bucurestiul la maxim… in aceasta vara.

Maraton pe Arena Nationala

Pregateste-te sa iei parte la o adevarata demonstratie de rezistenta si de adrenalina in mediul urban, care iti transforma provocarile zilnice… urcatul scarilor, ocolirea gropilor, slalomul in trafic, orele lucrate peste program, termenele stranse, sansele ratate in… probe dinamice si distractive de competitie! Organizat in premiera in tara noastra, URBATLON se va desfasura pe 21 iunie 2014, intr-o locatie de exceptie, Arena Nationala.

URBATLON 2014 se va desfasura pe un traseu de 5 kilometri care include 7 probe ce testeaza rezistenta fiecarui participant si ii ofera sansa de a castiga o forma fizica excelenta, un surplus de sanatate si incredere in propriile forte!

Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al URBATLON poate fi descarcat aici: Regulament oficial 2014

Traseu

Traseul evenimentului este format dintr-o singura tura cu obstacole, creata special in zona Arenei Nationale. Distanta totala a cursei este de aproximativ 5 kilometri. Detalii despre traseu si probe sunt disponibile aici: Info traseu & probe

Taxa de participare

Taxa de participare variaza in functie de momentul platii, astfel:

  • 19 mai – 25 mai 2014: 70 de lei
  • 26 mai – 12 iunie 2014: 80 de lei
  • 13 iunie – 18 iunie 2104: 90 de lei

Taxa poate fi platita online, cu ajutorul cardului, prin transfer bancar sau poate fi achitata la casieria unei banci. Click aici pentru informatii suplimentare.

Inscrierea in aceasta cursa fara egal, care iti ofera posibilitatea de a face sport si a te si distra, se poate face chiar de astazi, 19 mai a.c., si este exclusiv online pe site-ul oficial www.urbatlon.ro.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Runfest - evadeaza din oras pentru distractie si sport in Padure

RUNFEST, aflata la a doua editie, este una dintre cele mai revigorante si pline de energie manifestari ale acestei toamne. RUNFEST, un cros destinat participantilor de orice nivel, va avea loc sambata, 20 septembrie ...
 » mai mult...

Revitalizeaza-te si castiga premii la Crosul Cramelor

Crosul Cramelor este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna ...
 » mai mult...

Sky Run 2014 - maraton de alergare pe scarile Sky Tower

Chiar daca lifturile celei mai inalte constructii din tara, Sky Tower, vor functiona, participantii la cea de-a doua editie a maratonului SkyRun vor alerga sambata, 25 octombrie 2014, pe scari, de la parter si pana ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici