Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Cum sa ai performante ca instructor de aerobic?


educationAi putea spune ca job-ul de instructor aerobic este unul destul de simplu si usor de facut. La prima vedere poate parea asa, dar un reprezentant de seama al gimnasticii aerobice contrazice acest fapt. Nelly Caraivan, campioana mondiala, europeana, balcanica si nationala la gimnastica aerobica si-a construit cariera in peste 10 ani de munca asidua si acum poate spune ca preda cu incredere clase de aerobic cu adevarat interactive si eficiente.

Cum sa fii un antrenor de aerobic de succes?

Cand decizi sa devii instructor de aerobic este important sa ai cunostinte de anatomie si fiziologie umana pentru a efectua corect exercitiile si a evita diverse accidentari. Pe langa cunostintele de baza legate de programele de aerobic-fitness, tehnici de antrenament functional, un instructor de aerobic, ca oricare alt instructor pe care-l gasim intr-o sala de sport trebuie sa-si insuseasca foarte bine cunostintele de comunicare cu clientul si sa gandeasca niste clase interesante pentru participanti, o imbinare de muzica si pasi de aerobic care sa incite audienta sa depuna toate eforturile pentru a fi cat mai antrenante pentru toata lumea.

Devino cel mai bun antrenor de fitness si aerobic

Faptul ca detii o diploma de instructor nu iti garanteaza si succesul. Trebuie sa fii o persoana deschisa, comunicativa si, in acelasi timp, sa muncesti pentru dezvoltarea ta profesionala si personala incontinuu. Participarea la cursuri de specializare, evenimente dedicate sportului reprezinta un aspect important. De asemenea, implicarea in programe benevole iti poate aduce notorietate si poti fi mai indragit in societate si, bineinteles, de potentialii cursanti.

Cartile de vizita reprezinta si ele un mod de a te face cunoscut si a ramane in mintea unui potential cursant. Chiar daca ele nu sunt atat de populare in acest domeniu, este bine sa ai la tine cateva carti de vizita pentru a le lasa la evenimente sau diverse intalniri la care participi. Niciodata nu stii cand cineva va avea nevoie de serviciile tale.

nellyNelly Caraivan - master trainer la Fitness Education School

Nelly Caraivan, master trainer in cadrul Fitness Education School, va dezvalui in cadrul cursului de instructor aerobic care incepe pe 14 Februarie 2015, toate secretele care au determinat-o sa aleaga acest drum si sa devina unul din cei mai buni Instructori de Aerobic din Romania. Cei prezenti la curs vor invata cele mai noi tehnici in domeniu, programe de aerobic complexe menite sa pastreze interesul participantilor la orele de aerobic, tehnici de promovare si comunicare cu clientul si multe altele.

Cei care doresc sa obtina diploma acreditata de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei nationale, European Fitness Association si European Health & Fitness Association ca si Instructor de Aerobic se pot inscrie la curs pana in data de 13 Februarie. Cei care se inscriu pana la 1 Februarie au reducere 100 Lei.

Urmatorul Curs de Instructor de Aerobic din cadrul Fitness Education School incepe pe 14 Februarie 2015.

Pentru inscrieri puteti suna la 0747.227.878 sau puteti completa formularul de aici.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


De Craciun, mancati bine, fiti sanatos!

De Craciun, ispitele culinare sunt la tot pasul. Cu toate acestea, o dieta corespunzatoare este necesara pentru a ne mentine sanatatea. Hrana este sursa de energie necesara pentru a sustine activitatea tuturor celulelor ...
 » mai mult...

Interviu exclusiv: La EL VIN clientii Club Moving!

Elvin Marinescu este un fost sportiv de performanta in cadrul cluburilor F.C. National Bucuresti si F.C. Dinamo, absolvent ANEFS (Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport) - sectiunea Sport si Performanta cu ...
 » mai mult...

Participa la clasele speciale organizate de club Moving si Moving Express

Vino miercuri, 27 august, la ora 19:00 pentru a participa la doua clase de aerobic realizate in scopul de a-i oferi lui George Ostache (antrenor Moving Express Bacau) posibilitatea de a participa la Concursul Mondial de ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici