Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Skandenberg: Cupa Sibiului 2014, Shopping City


skandenDuminica, 24 august 2014, cunoscutul campion la skandenberg Radu Valahu ii asteapta pe iubitorii acestui sport la Shopping City Sibiu, acolo unde au loc confruntarile din cadrul Cupei Sibiului la skandenberg.

Concursul se desfasoara in sistem dubla eliminare, incepand cu ora 13:00, atat la bratul stang, cat si la bratul drept, pe categoriile open juniori 14 ani (inclusiv), open juniori 18 ani (inclusiv) si seniori -70 kg, -85 kg, -100 kg si +100 kg.

Concurs de skandenberg cu premii la Sibiu!

Pe langa medalii, diplome si suplimente nutritive, ocupantii primelor 3 locuri vor primi premii in bani, in valoare de 130, 90, respectiv 60 de lei, iar castigatorul va beneficia si de un abonament full time la Star Sport Fitness Center Sibiu.

Intrecerile fac parte din calendarul Asociatiei Romane de Skandenberg „Brat de Fier” si vor fi arbitrate de catre Mircea Simionescu-Simicel si Alexandru Bolborici.

Inscrierile se fac la fata locului (in fata la Alexandria Librarii), intre orele 10:00 si 12:00, in baza buletinului, pentru seniori, respectiv pe baza acordul scris al parintilor, in cazul juniorilor. Taxa de participare este 10 lei/ brat.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Ciclism MTB, Simeria: Cupa BikeSim 2014

In weekendul 23-24 august 2014, in orasul Simeria din judetul Hunedoara se desfasoara a doua editie a competitiei de ciclism Cupa BikeSim.Evenimentul este organizat de catre Consiliul Local si Primaria din localitate si ...
 » mai mult...

Culturism si fitness, Sibiu: Campionatul National de Seniori, in Sala Transilvania

Federatia Romana de Culturism si Fitness si Asociatia Genius Sibiu organizeaza, in perioada 5-6 septembrie 2014, finala Campionatului National pentru seniori si senioare, la categoriile clasic bodybuilding, fitness ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici