Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Sky Run 2014 - maraton de alergare pe scarile Sky Tower


sky towerChiar daca lifturile celei mai inalte constructii din tara, Sky Tower, vor functiona, participantii la cea de-a doua editie a maratonului SkyRun vor alerga sambata, 25 octombrie 2014, pe scari, de la parter si pana la etajul 34 al cladirii.

SkyRun se adreseaza oricarui alergator cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, care se incumeta sa urce 680 de trepte, insirate pe o inaltime de 119 metri, in scop caritabil, toate veniturile stranse in urma acestui eveniment fiind directionate catre Fundatia Hospice, pentru amenajarea centrului de ingrijiri paliative din Bucuresti.

Vor fi intocmite clasamente pe categoriile individual si corporate, cu 6 subcategorii fiecare: open masculin, open feminin, masculin 18-34 ani, feminin 18-34 ani, masculin 35-60 ani si feminin 35-60 ani.

Maratonul de alergare pe scari este organizat de Raiffeisen Property International prin subsidiara SC Floreasca Evolution SRL, in parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic, iar perioada de inscriere a fost prelungita pana la data de 20 octombrie.  

Taxa de participare este 100 lei/ persoana (individual) sau 250 lei/ persoana (corporate), locurile fiind limitate la 450 – individual, respectiv 200 – corporate. Formularul de inscriere si mai multe detalii se afla pe www.smartatletic.ro/skyrun.

Cu prilejul acestui eveniment, in premiera nationala Gabriel Solomon va lua startul unui maraton de 24 de ore de alergare pe scari, incercand sa depaseasca recordul mondial de alergare pe scari (18.585 metri), stabilit in acelasi numar de ore de catre elvetianul Kurt Hess.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Runfest - evadeaza din oras pentru distractie si sport in Padure

RUNFEST, aflata la a doua editie, este una dintre cele mai revigorante si pline de energie manifestari ale acestei toamne. RUNFEST, un cros destinat participantilor de orice nivel, va avea loc sambata, 20 septembrie ...
 » mai mult...

Alergare si ciclism, Ramnicu Valcea: Maratonul Olteniei 2014

Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea este locul de start si sosire a Maratonului Olteniei 2014, eveniment aflat la a doua editie, ce programeaza sambata, 30 august, curse de ciclism – cross country, iar duminica, 31 ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici