Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home/fitbody/public_html/articles/articles.php on line 151

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/fitbody/public_html/articles/articles.php on line 151
Spectacol aviatic in Bucovina

Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Spectacol aviatic in Bucovina


bucovina air show 2015Editia de anul acesta a Bucovina Air Show va avea loc in data de 29 august. Consilierii judeteni urmeaza sa aprobe in prima sedinta un proiect pentru organizarea show-ului aviatic din Suceava.

Distractie in Bucovina

Bucovina Air Show 2015 va fi organizat de Consiliul Judetean Suceava impreuna cu Regia Autonoma Aeroportul "Stefan cel Mare", Ministerul Apararii Nationale, Aeroclubul României, SC Iacarii Acrobati SRL si Bucovina Fly Club Suceava. Cheltuielile pentru organizarea editiei de anul acesta sunt estimate la 120.000 de lei, bani alocati din bugetul propriu al Consiliului Judetean Suceava. Bucovina Air Show 2015 va fi organizat in imediata apropiere a aeroportului, respectiv pe terenul Centrului Economic Bucovina.

Spectacol aviatic in Bucovina

Pentru editia de anul acesta, organizatorii promit atat evolutii spectaculoase de inalta acrobatie cu avioane si planoare, dar si zboruri de agrement si alte spectacole si atractii pentru copii si adulti.

Prima editie a Bucovina Air Show a fost organizata in anul 2012, cu ocazia implinirii a 50 de ani de existenta a Aeroportului „Stefan cel Mare”. in cadrul primelor trei editii, pe aeroportul sucevean au putut fi admirate acrobatii aeriene ale echipei nationale „Hawks of Romania” si ale formatiilor „Vulturii Tricolori” si „Iacarii Acrobati”, salturi in tandem cu parasuta, zboruri de agrement si de prezentare cu aeronave ultrausoare, inclusiv elicoptere si avioane cu reactie din dotarea Ministerului Apararii Nationale, intreceri de masini si motociclete, demonstratii de carting, dar si expozitii de avioane si de masini.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Cele mai simple sfaturi pentru a scapa de celulita

In momentul in care vezi un copilas cu o piele plina de gropite si cute este extrem de dragalas si iti vine sa il tot prinzi de foldurile de carnita, insa in momentul in care si tu dezvolti cam acelasi aspect al pielii ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici