Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Spring Fitness Model - noul concurs Fitness Education School


bannerFitness Education School a lansat incepand cu 17 februarie 2015 concursul Spring Fitness Model 2015, un concurs care isi doreste atat sa premieze pasionatii de sport, cat sa si promoveze activitatea fizica si stilul de viata sanatos prin exemplele pe care le promoveaza.

Concurs pentru pasionatii de fitness

Pentru a te inscrie la Spring Fitness Model este necesar sa incarci pe platforma de pe site 3 poze reprezentative si sa raspunzi la cateva intrebari referitoare la pasiunea ta pentru sport si citatul inspirational preferat. Spring Fitness Model are rolul de a-i aduce in prim plan pe toti cei care practica sportul, au adoptat un stil de viata sanatos si isi doresc sa ii inspire pe cei din jur.

Inscrierile sunt deschise pana pe 3 martie 2015, urmand ca in perioada 4 martie-15 martie 2015 toti cei care s-au inscris sa fie votati in cadrul platformei. Cei care se claseaza pe primele 5 pozitii intra in etapa a doua a concursului vor fi supusi unei probe practice si vom intra intr-o noua etapa de vot.

Curs de instructor de fitness gratuit!

Cum te poate ajuta inscrierea la Spring Fitness Model? In primul rand, daca esti antrenor personal sau lucrezi ca si instructor de fitness, participarea iti poate aduce recunoastere din partea clientilor si colegilor. De asemenea, prin promovarea de care Spring Fitness Model se bucura, vei deveni mai cunoscut in randul potentialilor clienti. Daca esti doar un/o pasionat/a a sportului participarea ta la Spring Fitness Model poate inspira si alte persoane sa adopte un stil de viata sanatos si iti poti creste numarul de prieteni. Spring Fitness Model pune la dispozitie nenumarate premii, iar tu poti fi printre castigatori.

Castigatorul Locului I Spring Fitness Model va castiga atat un premiu de 100 EURO, cat si un curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer in cadrul Fitness Education School si produse cosmetice din partea partenerilor concursului, BU, Elmiplant si STR8.

Asadar, citeste regulamentul concursului si inscrie-te si tu la Spring Fitness Model 2015.
Fitness Education School organizeaza lunar cursuri acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, tehnician nutritionist, cursuri de aerobic si dans, curs de aqua gym, dar si workshop-uri de specializare in diferite domenii ale fitness-ului.

Toti cei care doresc sa afle mai multe informatii despre cursurile scolii si oportunitatile pe care acestea le aduc pot suna la 0747.227.878 sau pot citi mai multe informatii pe site-ul Fitness Education School.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Culturism si fitness, Sibiu: Campionatul National de Seniori, in Sala Transilvania

Federatia Romana de Culturism si Fitness si Asociatia Genius Sibiu organizeaza, in perioada 5-6 septembrie 2014, finala Campionatului National pentru seniori si senioare, la categoriile clasic bodybuilding, fitness ...
 » mai mult...

Participa la clasele speciale organizate de club Moving si Moving Express

Vino miercuri, 27 august, la ora 19:00 pentru a participa la doua clase de aerobic realizate in scopul de a-i oferi lui George Ostache (antrenor Moving Express Bacau) posibilitatea de a participa la Concursul Mondial de ...
 » mai mult...

De Craciun, mancati bine, fiti sanatos!

De Craciun, ispitele culinare sunt la tot pasul. Cu toate acestea, o dieta corespunzatoare este necesara pentru a ne mentine sanatatea. Hrana este sursa de energie necesara pentru a sustine activitatea tuturor celulelor ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici