Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

ABC FITNESS, mai mult decat o scoala de fitness


abc fitnessIn anul 2013, ABC FITNESS SCHOOL a avut peste 250 de absolventi. Oferta ABC Fitness este extrem de variata, oferind cursuri de Instructor Aerobic-Fitness, Instructor Fitness, Personal Trainer, Perfectionare in Culturism si Fitness de Performanta, Tehnician Nutritionist, Tehnician Maseur si Formator.

ABC Fitness, cursuri pline de pasiune si eficienta

Cursurile scolii de fitness ABC se adreseaza atat celor ce isi doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul wellness-ului, cat si pasionatilor de miscare, nutritie si stil de viata sanatos in general, toti participantii avand parte de o experienta minunata alaturi de formatorii scolii.

Este deja cunoscut faptul ca practica isi spune cuvantul atunci cand vorbim despre eficienta unor cursuri, iar la acest capitol ABC Fitness ofera cel mai bun context de dezvoltare pentru viitorii instructori de Fitness si instructori de Aerobic-Fitness. Participantii de la aceste cursuri isi vor desfasura o parte din activitate chiar intr-o sala de fitness, tinand ore de aerobic si oferind consultanta persoanelor care au nevoie de ghidare pentru diverse scopuri sportive. Orele de teorie si de exercitii se vor desfasura atat in cursul saptamanii, cat si in weekend, iar la finalul cursurilor participantii vor fi pregatiti pentru a intampina orice situatie reala dintr-o sala de antrenament.

Cursuri sustinute de instructori de top din domeniu

Formatorii scolii de fitness ABC Fitness vin cu un know-how extrem de bogat in domeniul fitness-ului si garanteaza profesionalismul si o experienta cat se poate de fructuoasa pentru cursanti. Printre cei care ii vor "educa" pe viitorii instructori ii putem enumera pe Ovidiu Danila, Cristian Neagu, Bianca Anton sau Claudiu Streza. Totodata, prezenta la curs a campionilor din alte sporturi, precum Florian Dobrin (campion la triatlonul companiilor in 2013) sau Diana Bursuc (multipla campioana nationala, europeana si mondiala la canotaj) atesta seriozitate si respect pentru rigorile si asteptarile celor mai buni sportivi.

Cursuri si activitati la cel mai inalt grad de calitate

Experienta cursurilor pe care le ofera scoala ABC Fitness este menita sa atraga orice pasionat de fitness si de viata sanatoasa, oferta incluzand nu numai parte teoretica bazata pe materialele cele mai noi si inovative si practica furnizata cu cel mai inalt profesionalism, ci si diverse workshop-uri si evenimente, dar si o comunicare si deschidere permanente. ABC Fitness pregateste instructori la cel mai inalt grad de performanta pentru o industrie in care accentul cade pe calitatea vietii si, mai ales, pe oamenii care asteapta atingerea obiectivelor in cel mai adecvat mod.

Iti doresti la o cariera in domeniu? Intra pe www.abcfitness.ro si alege cursul care iti va oferi sansa de a-ti urma pasiunea!

Date de contact:

office@abcfitness.ro

031 107 20 44

www.facebook.com/abcfitnessro

   

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Sport si distractie la Conventia de Fitness ABC Fitness School

Asa cum va anuntam acum ceva saptamani, luna noiembrie a fost plina de evenimente frumoase de fitness si wellness, de la care nu aveam cum sa lipsim. Unul dintre ele a fost Conventia de Fitness organizata de catre ABC ...
 » mai mult...

ABC Fitness Convention 2017 are loc pe 11-12 noiembrie

Asa cum v-am obisnuit an de an, va asteptam si in 2017, pe 11 si 12 noiembrie la ABC FITNESS CONVENTION, a sasea editie! Anul acesta, spre deosebire de anii anteriori, evenimentul se va desfasura pe parcursul a 2 ...
 » mai mult...

Cum sa ai performante ca instructor de aerobic?

Ai putea spune ca job-ul de instructor aerobic este unul destul de simplu si usor de facut. La prima vedere poate parea asa, dar un reprezentant de seama al gimnasticii aerobice contrazice acest fapt. Nelly Caraivan, ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici