Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Club Moving, clubul de fitness ce stabileste noi standarde in sport


movingCu o experienta de peste 30 ani in domeniul sportului si a unui stil de viata sanatos si armonios, Club Moving, lider pe piata de fitness din Franta si prezent in Romania din primavara anului 2010, ne invita in cea mai recenta locatie, Club Moving Bucuresti.

Recent inaugurat in zona de nord a capitalei, Club Moving Bucuresti  este un proiect ambitios ce stabileste noi standarde in domeniul sportului, a ingrijirii corporale si a relaxarii. Amplasat intr-una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti, in apropierea lacului Floreasca pe domeniul Caro, clubul pune la dispozitie 2400mp dedicati sportului intr-un ambient recreativ.

movingMembrii clubului au o multime de optiuni, de la antrenamente personale construite pe nevoile si obiectivele fiecarei persoane, sesiuni de sport in grup distractive care stimuleaza spiritul de echipa sau cursurile de inot menite sa iti ofere si un antrenament eficient, dar si o sesiune de relaxare.

De asemenea, clubul pune la dispozitie un studio cardio echipat cu benzi de alergare prevazute cu TV, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice si biciclete statice, sala de fitness dotata cu aparate de ultima generatie din gama Teca, studio de cycling echipat cu 20 de biciclete si doua studiouri de aerobic.

Pe langa toate activitatile sportive pe care le puteti desfasura, Club Moving pune accentul si pe latura spirituala, crezand in armonia trup-suflet. In acest sens au fost introduse si sesiunile de masaj, dar si posibilitatea de a petrece cateva momente de relaxare in salina, in sauna umeda sau in cea uscata sau pe terasa exterioara.

De asemenea, Club Moving aduce activitati si pentru copii, prin programul Kids Club, unde copiii sunt supravegheati de personalul clubului in timp ce socializeaza, urmeaza cursuri de inot sau participa la clase speciale dedicate lor (balet, kids gym, dance kids) totul intr-o atmosfera vesela si placuta.

movingCalitatea exceptionala a serviciilor, atentia deosebita pentru detalii si dorinta de a satisface cerintele fiecarui client in parte au fost primite cu entuziasm pe piata romaneasca, dovada stand in cele 5 locatii deschise in decursul a 3 ani in Otopeni, Iasi, Cluj, Ploiesti (Moving Express) si Bucuresti.

Date de contact Club Moving:

Site: www.clubmoving.ro

Club Moving Bucuresti:

Email: bucuresti@clubmoving.ro

Telefon: 0744771144

Adresa: Bld. Barbu Vacarescu nr. 164(pe domeniul Hotel Caro) sector 2 Bucuresti

Club Moving Otopeni:

Email: office@clubmoving.ro

Telefon: 0213115011

Adresa: Str. Polona Nr. 23 A Otopeni Ilfov

Club Moving Cluj:

Email: cluj@clubmoving.ro

Telefon: 026443385

Adresa: Str. Calarasilor nr.1 Cluj Napoca (in incinta Hotel Belvedere)

Club Moving Iasi:

Email: iasi@clubmoving.ro

Telefon: 0232210765

Adresa: Str. Anastasie Panu nr.31 (in incinta Hotel Moldova)

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


O noua sala de fitness in Piata Sudului by World Class

Obiectivul pe care si l-a propus este acela de a transforma toate cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in ...
 » mai mult...

Antrenament cardio de nota 10

Știm că ne dorim cu toții un corp sculptat și o sănătate de fier! Așa-i? Dar cum ajungem să obținem aceste lucruri într-un mod sănătos și armonios? Ei bine, hai săcitim mai jos pentru a afla cum putem ...
 » mai mult...

Cum sa ai performante ca instructor de aerobic?

Ai putea spune ca job-ul de instructor aerobic este unul destul de simplu si usor de facut. La prima vedere poate parea asa, dar un reprezentant de seama al gimnasticii aerobice contrazice acest fapt. Nelly Caraivan, ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici