Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

O noua sala de fitness in Piata Sudului by World Class


suduluiObiectivul pe care si l-a propus este acela de a transforma toate cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in vietile lor.

World Class si-a propus sa schimbe intr-un mod pozitiv stilul de viata al romanilor si perspectiva lor asupra fitness-ului.

Pe langa a oferi servicii de calitate la preturi accesbile, cel mai mare lant de cluburi de fitness din Romania ofera si o gama foarte larga si inedita de activitati sportive menita sa satisfaca nevoile si cerintele oricarei persoane care isi doreste sa practice sport.

Sala de fitness World Class in Piata Sudului

In luna mai, World Class continua sa vina tot mai aproape de tine. In Berceni, chiar la Piata Sudului, se deschide un nou club: World Class Sudului.

Acesta este al 11 lea club din Bucuresti si al 14 lea din tara. Noua sala din Berceni se desfasoara pe o suprafata de 1.500 de metri patrati si pune la dispozitia viitorilor clienti studiouri de aerobic si cycling (cu 30 de biciclete), o sala dotata cu aparate de ultima generatie si cele mai noi echipamente functionale – de la TRX, SYNRGY 360, ViPR, Core Bag sau Bulgarian Bag.

Deci cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau prin programul claselor de aerobic si cycling, pe langa o echipa foarte bine pregatita din sala de fitness.

Clase inedite, sala de antrenament de calitate si personal extrem de bine pregatit

Serviciile sunt de cea mai inalta calitate, personalul extrem de bine pregatit, iar echipamentele de ultima generatie. De acum, nu vei mai avea nicio scuza sa nu faci sport si sa nu ai grija de sanatatea ta, pentru ca sala va fi aproape de casa ta.

Mai multe detalii despre World Class Sudului gasesti pe www.worldclass.ro

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Club Moving, clubul de fitness ce stabileste noi standarde in sport

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul sportului si a unui stil de viata sanatos si armonios, Club Moving, lider pe piata de fitness din Franta si prezent in Romania din primavara anului 2010, ne invita in cea mai ...
 » mai mult...

World Class deschide o noua sala in Bucuresti - Mega Mall

In calitate de lider al wellness-ului autohton, World Class si-a asumat responsabilitatea sa schimbe radical stilul de viata al romanilor si sa transforme serviciile de fitness intr-unele accesibile tuturor. World ...
 » mai mult...

Fitness, relaxare si multe alte beneficii la W. by World Class

In luna mai, World Class lanseaza conceptul premium W. by World Class odata cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club in Piata Charles de Gaulle. Lifestyle premium in noul club de fitness World ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici