Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Concurs de ciclism cu iz cultural la Sibiu - Turul Ciclist al Sibiului


turul sibiuluiPrimaria Municipiului Sibiu a anuntat ca in cadrul proiectului „Turul Ciclist al Sibiului” a fost inchis tabloul de start pentru anul 2014, definitivandu-se lista celor 22 de echipe din Europa si din Asia care vor participa, conform comunicatului oficial, la cea mai valoroasa competitie ciclista de sosea din Europa de Sud-Est.

La inceputul acestui an, organizatorii Turului au primit raportul anual al Uniunii Cicliste Internationale, care mentiona ca „analiza a aratat un excelent nivel organizatoric, in concordanta cu regulamentele UCI”. Ca urmare a succesului organizatoric, Uniunea Ciclista Internationala a mentinut Turul si in acest an la categoria 2.1, ceea ce il situeaza in top 5 al competitiilor cicliste de sosea din Europa De Sud-Est.

Participare la consursul de ciclism de pe doua continente

Turul Ciclist al Sibiului 2014 va avea loc in perioada 17 - 20 iulie si va alinia la start  2 echipe pro-continentale, 19 echipe continentale si o singura echipa nationala (Nationala Romaniei).

O noutate absoluta pe care o aduce editia 2014 o reprezinta cele trei echipe asiatice care vin la Turul Ciclist al Sibiului. Synergy Baku Cycling Project este la a doua solicitare de participare si va fi insotita de doua echipe japoneze continentale – Vini Fantini Nippo De Rosa si Shimano Cycling Team.

Turul Ciclist al Sibiului aduce 5 echipe din Top 10 UCI Europe Tour

Competitia din 2014 se arata de pe acum una foarte disputata: nu mai putin de 5 echipe din top 10 UCI Europe Tour 2013 vor participa la Sibiu in acest an (Androni Giocattoli, Gourmetfein Simplon, Adria Mobil, CCC Polsat si una din echipele Vini Fantini).

Pentru mai multe detalii despre eveniment, intra pe site-ul concursului de ciclism din SIbiu.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Road Grand Prix Bucuresti 2014

Etapa a 3-a a turneului de concursuri pe sosea, Road Grand Prix, se desfasoara la Bucuresti duminica, 10 august 2014, in organizarea Asociatiei Judetene de Ciclism Prahova. Competitia, de tip criteriu, consta in ...
 » mai mult...

Speed Night Race powered by Orange

Orange si Road Grand Prix te invita la "Speed Night Race", un concurs in premiera in Romania. 50 de ciclisti se vor intrece intr-o competitie de viteza, pentru a castiga marele premiu si titlul de cel mai bun ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici