Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Road Grand Prix Bucuresti 2014


Etapa a 3-a a turneului de concursuri pe sosea, Road Grand Prix, se desfasoara la Bucuresti duminica, 10 august 2014, in organizarea Asociatiei Judetene de Ciclism Prahova.

Competitia, de tip criteriu, consta in parcurgerea de cat mai multe ori, timp de o ora si jumatate, a unui circuit stradal cu lungimea de 4 km, cu startul si sosirea in Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului (Casa Poporului).

Categorii de participare la concursul de ciclism:

Vor fi alcatuite clasamente la urmatoarele categorii: road grand prix

Primii 3 clasati ai categoriei elite masculin vor fi premiati cu 600, 400, respectiv 300 de lei, iar premiile pentru celelalte categorii sunt 300 lei – locul 1, 200 lei – locul 2 si 100 lei – locul 3.

Concursul este deschis atat pentru ciclistii amatori, cat si pentru profesionisti, care se pot inscrie pana la data de 7 august (ora 20:00), pe www.roadgrandprix.ro. Taxa de participare este 65 de lei.





Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu




Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Speed Night Race powered by Orange

Orange si Road Grand Prix te invita la "Speed Night Race", un concurs in premiera in Romania. 50 de ciclisti se vor intrece intr-o competitie de viteza, pentru a castiga marele premiu si titlul de cel mai bun ...
 » mai mult...

Concurs de ciclism cu iz cultural la Sibiu - Turul Ciclist al Sibiului

Primaria Municipiului Sibiu a anuntat ca in cadrul proiectului „Turul Ciclist al Sibiului” a fost inchis tabloul de start pentru anul 2014, definitivandu-se lista celor 22 de echipe din Europa si din Asia ...
 » mai mult...






FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici