Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

De Halloween fugi de strigoi la maratonul din Padurea Baneasa


fuga strugoiFuga de Strigoi este un eveniment distractiv de alergare cu probe, presarat cu surprize de-a lungul traseului, in acord cu traditia de Halloween. Astfel, curajosii care vor lua parte la eveniment vor alerga cei 8 km prin Padurea Baneasa, putandu-se astepta in orice moment sa intalneasca probe pe traseu care sa ii puna la incercare sau strigoi haiosi, care incearca sa-i impiedice sa ajunga la Finish. De partea cealalta, organizatorii ii vor astepta la Casa Alba cu o gustare calda si muzica buna!

Data si locatia desfasurarii maratonului

Fuga de Strigoi se va desfasura sambata, 1 noiembrie 2014, in Padurea Baneasa, Bucuresti. Zona de start a evenimentului este organizata in parcarea Restaurantului Casa Alba, Aleea Privighetorilor 31 - 35.  La locul evenimentului se poate ajunge fie cu masina, fie cu autobuzul RATB, linia 301, cu coborare la Statia Padurea Baneasa. Autobuzul pleaca de la Piata Romana si trece prin statiile Perla, Liceul Ion Luca Caragiale, Piata Dorobantilor, Piata Charles De Gaulle, Parc Herastrau, etc.

Programul maratonului

13:00    Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti

14:30    Inchiderea biroului de ridicare de pachete

14:45    Sedinta tehnica a evenimentului

15:00    Start in valuri

16:30    Timp-limita de parcurgere a traseului

16:00-17:30    Petrecere cu muzica; Servirea unei gustari calde la finalul cursei

17:30    Tombola

Traseu

Traseul evenimentului se desfasoara pe o distanta de 8 km si traverseaza in principal drumuri forestiere si poteci, precum si zone asfaltate ale Padurii Baneasa. Traseul poate fi consultat dand click aici. Participantii vor avea parte de diferite probe pe parcursul traseului, care le vor pune la incercare abilitatile sportive. De asemenea, vor intalni „strigoi” care vor incerca sa-i impiedice sa ajunga la finish.

Pachetul participantului este alcatuit din

 • Tricou personalizat cu logo-ul evenimentului
 • Numar de participare
 • Medalie de finisher
 • Gustare calda (gratar de pui cu cartofi natur) insotita de un desert specific de Halloween (placinta cu dovleac), ambele oferite de Restaurantul Casa Alba la revenirea de pe traseu.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii:

 • Marcaj traseu
 • Asistenta medicala la start si pe traseu
 • Puncte de hidratare
 • Foto eveniment
 • Vestiar si garderoba
 • Zona de adapostire la start in caz de vreme nefavorabila.
 • Zona de agrement la start cu muzica si entertainer

Regulament

Fuga de Strigoi este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 10 ani. Participantii cu varsta sub 14 ani trebuie sa participe insotiti de un adult. Participantii trebuie sa parcurga intreg traseul de 8 km, sa treaca de probe si sa se fereasca de strigoi. Nu exista diferentieri dupa categorii de varsta. Fuga de Strigoi este o cursa necronometrata, necompetitiva.

Tombola

Toti participantii vor putea lua parte la tombola de la finalul evenimentului. Pentru a putea intra in posesia premiilor de la tombola, participantii al caror numar este extras trebuie sa se prezinte in zona de premiere cu numarul de concurs in maxim 5 secunde de la strigarea numarului lor, in caz contrar premiul urmand sa fie acordat unui alt participant.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.fugadestrigoi.ro.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Carnitina - mai mult decat un supliment pentru slabire

Un supliment care sa sustina o mai buna functionare a creierului si sa te ajute si sa slabesti? Oare exista asa ceva fara efecte secundare? Am auzit multe persoane speriate de ideea de a consuma amino acizi ca deja nu ...
 » mai mult...

Sportul ii poate ajuta pe cei care sufera de cancer?

Subiectul sportului in acest context devine unul foarte delicat. Stim cu totii cat de dificila devine viata unei persoane care sufera de cancer, atat din punct de vedere al aspectului, cat si din punct de vedere al ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici