Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Kettler a deschis portile unui magazin in Cluj


kettler2Pasionatii de fitness si sport din Cluj se pot bucura de acum datorita gamei de produse extrem de variate oferite de Kettler Romania. Noul magazin situat la etajul 1 din Iulius Mall le pune la dispozitie aparatura fitness, accesorii, imbracaminte sport si suplimente nutritive, adaptate preferintelor si nevoilor lor.

Echipamentele de fitness pot fi testate in magazinul Kettler

Aici pot fi testate echipamente de fitness (biciclete eliptice, medicinale sau de viteza, benzi de alergat, aparate de vaslit, steppere, banci antrenament etc.), echipamente si accesorii pentru tenis de masa,  biciclete si echipamente de joaca pentru copii.

In plus, magazinul gazduieste si cele trei linii inovatoare de accesorii Kettler: Balance, Workout si Power Line, dar si alte branduri renumite din categoriile fitness, sport si performanta fizica, precum: SKLZ, BODY ACTION, Techfit, PhysioRoom, Everlast, Polar, Optimum Nutrition, Pro Nutrition si BSN.

Calitatea premium a produselor, serviciile excelente inainte si post vanzare, dar si numeroasele oferte de nerefuzat constituie suficiente motive pentru care KETTLER sa fie prima alegere si in Inima Transilvaniei.

ketller3kettler

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Ia parte la evenimentul Fun & Sports Days de la Brasov!

In perioada 29 mai – 1 iunie 2014, in cadrul International Trade Center Brasov (ITC), va avea loc prima editie a evenimentului FUN & SPORTS DAYS. Evenimentul este un indemn la un stil de viata activ, sanatos, ...
 » mai mult...

Devino cea mai buna varianta a ta

Pastreaza calmul si devino cea mai buna si mai puternica versiune a ta. Auzim adesea: "Fiti cea mai minunata si mai puternica versiune a voastra" - si orice persoana ar raspunde: "Asta ar fi grozav, dar cum pot sa fac ...
 » mai mult...

Evalueaza cat de bun este antrenamentul cardio cu aparatele si aplicatia oferite de Kettler

Cu o vreme schimbatoare si caniculara si un program incarcat, imi dau seama ca optiunea unui antrenament in aer liber nu mai este atat de tentanta. Vestea buna este ca iti poti muta acelasi antrenament cardio eficient ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici