Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Revitalizeaza-te si castiga premii la Crosul Cramelor


cros crameCrosul Cramelor este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna printre dealurile roditoare ale viilor, simtind din plin gustul libertatii. 

Data si locatia desfasurarii Crosului Cramelor

Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Zona de start a evenimentului este organizata pe stadionul de fotbal din localitatea Urlati, str. Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu. Pentru cei care nu au masina, organizatorii pun la dispozitie, contra cost, un serviciu de transport din Bucuresti la locatia de start si retur.

Traseele crosului

Crosul Cramelor (Urlati 2014) are doua trasee: unul de 7 km si unul de 17 km.

Traseul de 7 km are o diferenta de nivel de 120 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt si beton, dar si, pe alocuri, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 2 puncte de rehidratare si 2 puncte de asistenta medicala de urgenta ale Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU).

Traseul de 17 km are o diferenta de nivel de 340 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 5 puncte de rehidratare si 5 puncte de asistenta medicala de urgenta ASVSU.

Pachetul de participare la competitia de alergare

In urma inregistrarii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului; baton Isostar High Protein Powerplay Alune Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine (B1, B2, B6, C, E, PP), pentru definirea si dezvoltarea musculaturii; ghid de nutritie Isostar cu voucher 20% reducere inclus; voucher din partea Cramei Basilescu; numar de participare; medalie de finisher; portie de paste oferita dupa eveniment; pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu; cronometrare manuala prin sistemul WebScorer; bautura izotonica pentru o hidratare rapida, cu mix glucidic optimizat Isostar Hydrate&Perform Portocale la start/finish si pe traseu; asistenta medicala la start si pe traseu; foto eveniment; vestiar si garderoba; zona adapostire la start/finish; vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.

Pentru parinti, copii si ceilalti insotitori, organizatorii concursului vor coordona dupa ora de start a evenimentului o vizita la frumosul conac Bellu. La intrarea in muzeu, se va achita taxa de 4 lei/ adult, respectiv 2 lei/ copil.

Categorii de participare la cros:

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregatire.

Pentru fiecare dintre traseele de 7 km si 17 km, categoriile de concurs sunt:

  • Open Masculin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)
  • Open Feminin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

Premii pentru  participantii la cros

Pentru fiecare dintre traseele 7 km si 17 km, la categoriile Open Masculin (General) si Open Feminin (General), locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate cu medalie, diploma si o sticla de Feteasca Neagra Roze (vin roze) – Ingeri din Micul Paris, oferita de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie si diploma. Castigatorii de la General nu vor fi premiati si in cadrul subcategoriilor.

Tombola

La tombola, participantii mai pot castiga: doua sticle de Tamaioasa Romaneasca  - Eclipse, doua sticle de  Burgund Mare Roze - Eclipse si doua sticle de Riesling Italian - Eclipse. Vinurile sunt oferite de Crama Basilescu.

Unde te inscrii pentru concurs?

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.crosulcramelor.ro.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Participa la maratonul urban al anului 2014 - Urbatlon

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele ...
 » mai mult...

Ciclism MTB, Simeria: Cupa BikeSim 2014

In weekendul 23-24 august 2014, in orasul Simeria din judetul Hunedoara se desfasoara a doua editie a competitiei de ciclism Cupa BikeSim.Evenimentul este organizat de catre Consiliul Local si Primaria din localitate si ...
 » mai mult...

Skandenberg: Cupa Sibiului 2014, Shopping City

Duminica, 24 august 2014, cunoscutul campion la skandenberg Radu Valahu ii asteapta pe iubitorii acestui sport la Shopping City Sibiu, acolo unde au loc confruntarile din cadrul Cupei Sibiului la ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici