Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Road Grand PINK - competitie de ciclism dedicata biciclistelor


road grand pinkDespre concursuri de ciclism am mai scris, despre un concurs de ciclism exclusiv feminin in schimb nu am mai auzit. In data de 26 aprilie, strazile orasului Otopeni (IF) vor gazdui Road Grand PINK, competitie destinata tuturor impatimitelor ciclismului.

Desi ciclismul este un sport destul de hardcore, indiferent ca il practici in oras sau in afara acestuia (din motive diferite, desigur), tot mai multe reprezentante ale sexului frumos par a fi atrase de el, sub forma sa de performanta. Ciclismul adevarat implica parcurgerea unor distante lungi intr-un ritm de pedalare extrem de solicitant.

Competitie pentru biciclistele cu experienta si pentru biciclistele amatoare

Un grup de pasionate din Bucuresti a spart gheata cu o premiera in Romania, un concurs de sosea rezervat exclusiv femeilor, la care se pot inscrie atat amatoarele cat si sportivele legitimate.

Vor exista doua trasee decise in functie de experienta participantelor: Easy și Long Ride, dar si categorii de copii si de perechi, parinte-copil. Noutatea este cu atat mai mare, cu cat concursurile de sosea sunt putine comparativ cu cele de mountain-bike, aceasta disciplina fiind insa in plina ascensiune.

O cursiera de carbon cu rotile ei subtiri de doar 2 centimetri si componente de mare precizie poate atinge viteze de peste 50 de kilometri pe ora, iar atunci cand este pusa in miscare si strunita pe viraje de o femeie, spectacolul este garantat. Concursul se va desfasura pe un circuit de 3.2 kilometri, cu linia de start si finia in fata Primariei Otopeni.

BikeXpert si Hai Cu Bicla sustin concursul de ciclism feminin

Concursul este organizat impreuna cu BikeXpert Racing Team si Hai Cu Bicla, o organizatie non profit care promoveaza mersul pe bicicleta, bucurandu-se de sustinerea Primariei Otopeni. O echipa de 15 fete, toate practicante ale ciclismului, si-au unit fortele pentru a organiza un concurs inedit si pentru ca ziua de 26 aprilie sa devina o sarbatoare a ciclismului.

Inscrierile incep in data de 15 februarie 2015 pe www.RoadGrandPink.ro. Mai multe detalii și pe www.facebook.com/RoadGrandPink.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Concurs de ciclism cu iz cultural la Sibiu - Turul Ciclist al Sibiului

Primaria Municipiului Sibiu a anuntat ca in cadrul proiectului „Turul Ciclist al Sibiului” a fost inchis tabloul de start pentru anul 2014, definitivandu-se lista celor 22 de echipe din Europa si din Asia ...
 » mai mult...

Road Grand Prix Bucuresti 2014

Etapa a 3-a a turneului de concursuri pe sosea, Road Grand Prix, se desfasoara la Bucuresti duminica, 10 august 2014, in organizarea Asociatiei Judetene de Ciclism Prahova. Competitia, de tip criteriu, consta in ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici