Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Spring Fitness Model a fost selectat


fitness educationCompetitia Spring Fitness Model s-a desfasurat in perioada februarie – 5 aprilie 2015 si a fost dedicata celor pasionati de sport si un stil de viata sanatos. In cadrul competitiei   s-au inscris persoane din toata Romania, dornice de a transmite mai departe mesajul importantei unui stil de viata sanatos. Pe baza voturilor s-a stabilit un clasament final de cinci persoane, acestea din urma fiind supuse si unei probe practice pentru demonstrarea abilitatatilor sportive.

Premii substantiale pentru castigatorul Spring Fitness Model

Selectia Spring Fitness Model a fost realizata pe baza programului de exercitii alese, a  corectitudinii acestora, a explicatiilor si in functie de atitudine. Castigatorul competitiei Spring Fitness Model a fost desemnat Avram Gheorghe Ion din Ploiesti, acesta intrunind cel mai mare punctaj cumulat la voturi si programul sportiv.

loc 1El va beneficia de un premiu constand intr-un curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer in cadrul scolii Fitness Education School, de 100 Euro cash oferit de organizator si de produse cosmetice si de ingrijire din partea sponsorilor STR8 Romania.

Pe locul II s-a clasat Adrian Ilie din Bucuresti, iar pe locul al-III-lea s-a clasat Adina Sabou din Baia Mare.
Toti finalistii vor primii premii din partea sponsorilor: Fitness Education School, STR8 Romania, B.U Romania si Elmiplant.

Toti cei interesati sa se inscrie la urmatoarea editie sunt rugati sa urmareasca pagina de Facebook Fitness Education School la adresa https://www.facebook.com/FitnessEducationSchool sau site-ul www.fitness-education.ro

Despre Fitness Education School

Fitness Education School este una din principalele scoli de fitness din Romania, care ofera cursuri acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, Instructor de Aerobic, Instructor de Dans, Instructor Aqua Gym si Tehnician Nutritionist. Fitness Education School contribuie la dezvoltarea profesionala a celor care activeaza in domeniul sportului si sanatatii prin organizarea de workshop-uri de specializare in diverse discipline sportive, dar si programe dedicate pentru dezvoltarea cunostintelor de promovare, coaching, etc.

Cursurile Fitness Education School sunt recunoscute la nivel national si international, ele fiind acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, Autoritatea Nationala pentru Calificari, EFA si EHFA.
Pentru inscrieri la cursuri puteti accesa www.fitness-education.ro sau puteti suna la 0747.227.878.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


Spring Fitness Model - noul concurs Fitness Education School

Fitness Education School a lansat incepand cu 17 februarie 2015 concursul Spring Fitness Model 2015, un concurs care isi doreste atat sa premieze pasionatii de sport, cat sa si promoveze activitatea fizica si stilul de ...
 » mai mult...

Pregateste-te pentru competitia de ciclism de la Comana 2014

Pentru impatimitii ciclismului din nou se intrevere un motiv de bucurie si, de ce nu, castig cu premii in bani. “Dumbrava cu margaritar” din Parcul Natural Comana este competitia sportiva despre care ...
 » mai mult...

Participa in Bucovina la concursul de echitatie 2014

Herghelia Radauti, apartinand Directiei Silvice Suceava, gazduieste in perioada 27-29 iunie 2014, o noua editie a concursului de sarituri peste obstacole Cupa Bucovinei – Romsilva.Evenimentul este organizat de ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici