Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Fitness, relaxare si multe alte beneficii la W. by World Class


world classIn luna mai, World Class lanseaza conceptul premium W. by World Class odata cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club in Piata Charles de Gaulle.

Lifestyle premium in noul club de fitness World Class

Cu W. by World Class din Piata Charles de Gaulle, am creat un boutique club de lifestyle care ofera echilibrul perfect intre frumusete, liniste si functionalitate, unde fiecare membru beneficiaza de o experienta unica datorita atentiei acordata fiecarui detaliu.

35 de ani de experienta in fitness, instructori si antrenori personali atent selectati din echipa World Class, impreuna cu cele mai interesante ore de group fitness, Yoga si Pilates creeaza o experienta urbana holistica care stabileste un nou standard in industria de fitness din Romania.

Fitness, zona de relaxare plus multe alte beneficii - W. by World Class

Clubul ofera o zona fitness cu cele mai noi echipamente de la Life Fitness si cele mai noi trenduri in functional training, un studio de Pilates cu instructori atestati de FiF Italy, un program variat de Yoga, cele mai noi ore de group fitness cu cei mai buni antrenori World Class, precum si o piscina si o zona de relaxare. Mai mult, clubul pune la dispozitie vestiare private cu serviciu de curatatorie, precum si un nou concept de juice bar si parcare pentru toti membrii.

Noi lansari de cluburi "lifestyle premium"

W. by World Class Charles de Gaulle va fi urmat de alte cluburi, formand astfel un lant lifestyle premium, unic in reteaua de fitness World Class si in Romania.

World Class este liderul in fitness in Romania, cu 12 cluburi si 30.000 de membri. In 2015, World Class va mai deschide alte 10 unitati, avand ca obiectiv detinerea a 22 de cluburi la finalul anului, cu nu mai putin de 45.000 membri.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


World Class deschide o noua sala in Bucuresti - Mega Mall

In calitate de lider al wellness-ului autohton, World Class si-a asumat responsabilitatea sa schimbe radical stilul de viata al romanilor si sa transforme serviciile de fitness intr-unele accesibile tuturor. World ...
 » mai mult...

O noua sala de fitness in Piata Sudului by World Class

Obiectivul pe care si l-a propus este acela de a transforma toate cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in ...
 » mai mult...

Club Moving, clubul de fitness ce stabileste noi standarde in sport

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul sportului si a unui stil de viata sanatos si armonios, Club Moving, lider pe piata de fitness din Franta si prezent in Romania din primavara anului 2010, ne invita in cea mai ...
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici