Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

World Class deschide o noua sala in Bucuresti - Mega Mall


mega mallIn calitate de lider al wellness-ului autohton, World Class si-a asumat responsabilitatea sa schimbe radical stilul de viata al romanilor si sa transforme serviciile de fitness intr-unele accesibile tuturor.

World Class deschide o noua sala de fitness in Bucuresti

Tocmai de aceea anul 2014 a fost unul plin de schimbari pentru companie, iar aceste schimbari au inceput chiar cu misiunea ei: dorinta de a transforma cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in vietile lor.

Aparatura de fitness de ultima generatie, piscina semiolimpica si panorama Bucurestiului

In prima saptamana din mai, World Class deschide in Mega Mall, al 10 lea club din Bucuresti si al 13 lea din tara. Pe o suprafata de 2.500 de metri patrati, noul club pune la dispozitia viitorilor clienti studiouri de aerobic si cyling si o sala de 750 metri dotata cu echipamente de ultima generatie. Insa, elementul surpriza al acestui club va fi piscina semiolimpica, singura din zona, cu o vedere panoramica asupra Bucurestiului.

Si pentru ca sala se afla pe acoperisul mall-ului, clientii se vor putea bucura de o priveliste impresionanta – vor vedea apusul atunci cand alearga pe banda si vor putea admira tot orasul. Mai mult, clubul are spatiul verde de jur imprejur, iar piscina o terasa impresionanta, asa ca fiecare vizita la sala se poate transforma cu usurinta intr-o escapada similara cu cele in afara orasului.

Si in aceasta noua locatie, World Class pune la dispozitia iubitorilor de miscare o echipa de oameni entuziasti si bine pregatiti, care isi vor ajuta clientii sa isi transforme treptat si sigur viata.

Mai multe detalii despre World Class Mega Mall gasesti pe www.worldclass.ro.

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Alte articole interesante pe aceeasi tema:


O noua sala de fitness in Piata Sudului by World Class

Obiectivul pe care si l-a propus este acela de a transforma toate cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in ...
 » mai mult...

Fitness, relaxare si multe alte beneficii la W. by World Class

In luna mai, World Class lanseaza conceptul premium W. by World Class odata cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club in Piata Charles de Gaulle. Lifestyle premium in noul club de fitness World ...
 » mai mult...

Fitness Revolution 2012 in Parcul Herastrau

Clubul WorldClass iti ofera sesiuni de sport in aer liber: Vineri, 13 iulie, ora 19:00 - Strength Cardio cu Roxana Chiperi Sambata, 14 iulie, ora 10:00 - Pilates cu Andreea Belu
 » mai mult...


FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici