Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Toate exercitiile:

Flexii ciocan din lateral sau din fata

Flexiile ciocan sau hammer pot fi executate fie simultan, fie alternativ. De asemenea, pot fi executate in fata sau de-a lungul trunchiului.

mai mult...

Flexii concentrate cu gantera

Este un exercitiu indicat in special celor care au probleme cu executia corecta a flexiilor pe banca sau din picioare.

mai mult...

Flexii cu bara

De flexiile cu bara pentru biceps a auzit toata lumea si probabil ca mai toti le si folosim. Ele ofera posibilitatea de a ridica greutati mai mari decat am face-o in mod normal cu ganterele, dar ajuta si la antrenarea ambelor capete ale bicepsului.

mai mult...

Flexii cu gantere din lateral sau din fata

Daca preferi sa ai o pozitie mai confortabila si sa oferi sprijin coloanei vertebrale, executa flexiile cu gantere stand pe o banca cu spatarul ridicat. Poti executa flexiile cu gantere alternativ sau simultan.

mai mult...

Flexii cu pronatie pentru biceps

Nefiind un exercitiu foarte simplu, flexiile cu priza in pronatie pot fi executate gresit cu mare usurinta. Muschii obosesc mai usor si vei avea tendinta de a-ti misca umerii in fata, deci va trebui sa acorzi o mare atentie mentinerii pozitiei initiale.

mai mult...

Flexii la banca Scott pentru biceps

Flexiile la banca Scott sunt exercitiile cele mai folosite pentru izolarea bicepsului.

mai mult...

Flexii la cablu pentru biceps

Aceste flexii ale bicepsului executate la cablu folosesc acelasi principiu ca si cel al flexiilor cu bara. Singura diferenta consta in faptul ca rezistenta provine de la cabluri.

mai mult...

Ramat din aplecat cu bara

Ramatul din aplecat cu bara este un exercitiu la fel de cuprinzator ca si genuflexiunile sau indreptarile, impunandu-se in fata multor exercitii pentru spate si devenind aproape indispensabil in antrenamentul spatelui.

mai mult...

Ramat vertical cu bara

Desi vei vedea foarte multa lumea executand ramatul vertical cu bara, este un exercitiu destul de controversat din cauza executiei ce necesita o foarte mare atentie. Din cauza rotatiei interne a humersului, multi antrenori nici nu il recomanda. Cei cu probleme la nivelul umerilor ar trebui sa se fereasca de ramatul vertical.

mai mult...

Rasuciri de trunchi la sol (russian twists)

Russian Twists sau rasucirile la sol cu mingea sunt unul dintre cele mai utilizate exercitii pentru oblici, dar si printre cele mai utile.

mai mult...

Tractiuni la helcometru cu bara la ceafa

Desi multi profesionisti in fitness nu aproba acest exercitiu deoarece te expune unor riscuri de accidentare ale coafei rotatoare si tendoanelor din acea zona, exista si o multime de persoane, printre care si renumitul Arnold Schwarzenegger care considera ca este unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru spate.

mai mult...

Tractiuni la helcometru cu priza larga

Tractiunile la helcometru sunt un exercitiu clasic pentru dezvoltarea spatelui.

mai mult...FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici