Ai cont pe FitBody?Login
Nu ai cont încă?Fă-ți cont nou acum!

Dificultate:
Incepator  ·  Mediu  ·  Avansat

Exercitii pentru:
Acasa  ·  La sala
Parte a corpului:
Abdomen  ·  Fund
Picioare  ·  Brate
Piept ·  Spate
Umeri
Cine este
Stefania Bia?

Nascuta pe data de 16.01.1989, Stefania si-a inceput cariera in atletism, in prezent fiind antrenoare de fitness si multipla Campioana nationala si Vicecampioana mondiala la disciplina Bikini Fitness.

Interviu
Toate exercitiile:

Abdomene brat la picior opus (toe reach)

Abdomenele cu atingerea varfurilor piciorului opus sunt un exercitiu eficient pentru dezvoltarea abdomenului si sunt realizate prin extensia completa a picioarelor si ridicarea trunchiului catre varfuri, contractand abdomenul.

mai mult...

Abdomene cu roata (ab roller)

Din ce in ce mai multe persoane aleg acest aparat in mod constant pentru a-si lucra abdomenul.

mai mult...

Abdomene la banca declinata

Daca nu esti chiar dispusa sa te avanti inca la ridicarile de picioare din atarnat sau la scaun, atunci abdomenele la banca declinata vor fi exercitiul cel mai eficient pe care il poti face.

mai mult...

Alergare cu genunchii la piept

Acesta este un exercitiu de cardio foarte eficient, ce poate fi incorporat cu usurinta in antrenamentul HIIT intrucat este exploziv si iti creste pulsul rapid.

mai mult...

Aplecari laterale cu gantere

Esential in executarea corecta a aplecarilor laterale este ca intotdeauna sa te apleci in ambele parti, chiar daca tii o greutate intr-un singur brat. De asemenea, important este sa te intinzi cat de mult poti intr-o miscare de stretching.

mai mult...

Crunch

Crunch-urile sau abdomenele scurte sunt cele mai folosite exercitii pentru abdomen, ce nu necesita echipament sau o sala de fitness pentru desfasurare. Poti, desigur pentru a ingreuna si eficientiza exercitiul, sa iei o greutate si sa o tii in spatele capului sau la piept.

mai mult...

Crunch cu picioarele ridicate

Crunch-urile sau abdomenele scurte sunt cele mai folosite exercitii pentru abdomen, ce nu necesita echipament sau o sala de fitness pentru desfasurare. Poti, desigur pentru a ingreuna si eficientiza exercitiul, sa iei o greutate si sa o tii in spatele capului sau la piept.

mai mult...

Echere (V-ups)

Echerele sunt un exercitiu care lucreaza atat abdomenul superior, cat si abdomenul inferior simultan.poti folosi acest exercitiu si pentru a-ti intari zona lombara si pentru intarirea coapselor.

mai mult...

Flotari cu saritura (burpee)

Flotarile cu saritura sau burpees reprezinta un exercitiu pentru intregul corp folosit atat ca exercitiu pentru forta si putere exploziva, cat si ca exercitiu aerobic, cardio.

mai mult...

Genuflexiuni cu saritura

Genuflexiunile cu saritura sunt unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru picioare si nu numai, intrucat iti activeaza o multime de alti muschi pentru indeplinirea miscarii.

mai mult...

Rasuciri cu bara pentru abdomen

Rasucirile cu bara lucreaza in special oblicii abdominali.

mai mult...

Rasuciri de trunchi la sol (russian twists)

Russian Twists sau rasucirile la sol cu mingea sunt unul dintre cele mai utilizate exercitii pentru oblici, dar si printre cele mai utile.

mai mult...

Ridicarea genunchilor la piept din atarnat

La executia acestui exercitiu, ca si in cazul ridicarii genunchilor la scaun, oblicii si rectus abdominis sunt si ei activati in momentul in care se produce flexia din zona taliei.

mai mult...

Ridicarea genunchilor la piept la paralele

Pentru targetarea zonei abdominale inferioare este important sa incorporezi in antrenamentul pentru abdomen acest exercitiu atata timp cat ai paralelelela care sa il executi.

mai mult...

Ridicarea picioarelor de la sol pentru abdomenul inferior

Este unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru partea inferioara a abdomenului. In general exercitiile ce presupun ridicarea picioarelor sunt cele care antreneaza partea de jos a muschilor abdominali.

mai mult...

Ridicarea picioarelor la banca

Acest exercitiu iti lucreaza preponderent muschii abdominali inferiori.

mai mult...

Sarituri din fandat in fandat

Saritura din fandat in fandat este un exercitiu extrem de eficient pentru antrenamentul picioarelor, dar si ca forma de antrenament cardio si poate fi executat inclusiv in casa pe un coridor mai lung.

mai mult...FitBody.ro v1.0.
online din 15.10.2012
Membri online
21 vizitatori si
6 membri sunt acum online!

vezi toti membrii online
cauta membri
Despre noi
FitBody.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri
FitBody.ro va recomanda:

Exercitii si tratamente celulita
Crestere inaltime

site-ul tau aici